Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#1741 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 February 2008 - 08:54 AM

Боби,малкото кутре до майка си по-горе на снимката,при теб ли е?
Ще го видим ли на ринга?Черньо който качих също ме интерисува при вас ли е още?
Много ми хареса това разскошно животно,ако се сещаш имах желание да го купя,и още
не съм се отказъл,разбера се. ;)
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#1742 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 09:26 AM

Цитат

Качена снимка
Г-н Попов в Разлог всички са мелези а това е много чистопородно :-
  Никога не съм казал че в Разлог всички са мелези-напротив. Там винаги е имало много стойностни и едни от най-хубавите кучета. Има и много стойностни радетели на породата. Но и там си имаше хора, които трябва да поемат отговорност, за да измият срамът от лицето на породата. Такива има и в Перник и в Кюстендил и в Монтана и в Хасково и къде ли не. Въпроса е кой от тях ще има доблестта да си признае. Колкото до това кутре, което показвате на снимката, която не знам как е попаднала у Вас, баща му е Шаро от Радуил, който купих от Метката от Суходол, а майка му е Рила, която купих от ТКЗС-то в Тополидол. Кучето е на месеци и след като проболедува от парвовироза, а после стана страхотен пес, но за съжаление го откраднаха. Ако Ви смущава нещо с ушите, то знайте че дълго време режех две или едно ухо. Кутрето обаче е абсолютно чистопородно и аз ще намеря други снимки от тая серия защото съм ги правил лично преди повече от 20 години. Колко от нас имат снимки на кучета произведени преди повече от двайсет г. от тях самите. Благодаря за добрата презентация.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#1743 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 09:47 AM

Клега, странно как е попаднала у Вас моя снимка на повече от 20 г. та дори на четвърт век и то на кутре от едно от първите ми кучила след казармата. Бихте ли се представил ? Ще Ви кажа че пудела зад Шарко на снимката е на бате Лучко Хантов, който ме помоли да дам кутрето в Долно Левски на негов приятел, който гледаше овце. Та бате Лучко помни и родителите на това кутре. Това е много, много преди алтернативите да се появят. Бяхме само Методи от Богдановдол, Павката "Кривия" Бог да го прости, Славчо, Метката, и Бараката от Суходол, Петьо Шарков, Вълко, Тошко Абаджиев и аз от Пазарджик, и никой друг в тая дейност. Вярно е че контактувахме с почти всички изявени овчари от цялата страна. Всичко друго е малко след това, когато започнахме да правим организация и изложби в Пазарджик, на които да се види породата и да се запознаят радетелите и от цялата страна.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#1744 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 10:14 AM

Цитат

Цитат

Нали на една изложба в София побара и "легендата Китан" и " легендата Горан" и двамината заедно се наакаха. Голямо квичане, голямо осиране беше макар някои мастити радетели да са позабравили тоя факт.

Абе Попов, поспри се малко бре - ти бойна порода ли създаваш - какви са тея биткаджии дето са ти в главата. Ами случайно да знаеш че така наричаните от теб кучешки борби са забранени от закона, а агресивните кучета по изложбите се дисквалифицират.

А случайно да ти е известен факта, че няма никаква зависимост между това едно куче да се бие с други и да си върши работата като пазач на стадото. А не е ли именно охраната на стадата основната функция на тези кучета - ако не е така що ги наричате овчарски.

Колега не Ви познавам и самия факт че се обръщате към мен на "ти" не говори добре. Културата на общуване и въобще културата за мен е нещо много важно и тези, които не я проявяват не са в моя ресор. А колкото до фактите със стара дата те са си такива каквито са . Всички овчари режеха по едно и по-рядко по две уши на кучетата си и всички ги проверяваха дали са ДАВАЧИ. Това се случи съвсем инцидентно и не на кучешки борби, а на втория ЦАЦИБ в София и то съвсем случайно към края на изложбата, за което тогава много съжалявах и спасявах другите кученца защото много жално квичеха. Просто едното от тях се изежи и аз изпуснах Кьоравия Караман без да искам, а той си беше куче от овцете и то голям охранител на стадото и с изграден похват в такива ситуации. Иначе никой не е искал да унижава  Китан, Горан и техните собственици и да им тормози кученцата. Просто Караман, който тогава още не беше сляп си реагира така, както реагира едно истинско овчарско куче с изразена активно- отбранителна реакция. Точно заради тези му качества идваха да заплождат на него от цялата страна и приплодите му също носят тоя характер, който ако не съхраним в породата, ще направим негодни за използуване кучета или както казват овчарите: МЕКИ КУКУЧЕТА.  За това именно хора като Ефти са безкрайно ценни за развитието на овчарското куче, но за съжаление са много малко и крайно недостатъчни. Иначе почти всички любители търсят храбро куче и никой не харесва точно тая порода заради липса на мъжество и характер, които трябва да лъхат от цялото и същество.
User's Signature

#1745 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 10:20 AM

Цитат

Цитат

Качена снимка

Ето и нещо от Разлог за коментар на специалистите: :->) :yahoo:
Много хубав пес! ! ! Браво! А от кои родители е ? Питам за черното куче от Разлог.
User's Signature

#1746 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 10:21 AM

Питам те за черното куче от Разлог на втората снимка.
User's Signature

#1747 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 10:51 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Нали на една изложба в София побара и "легендата Китан" и " легендата Горан" и двамината заедно се наакаха. Голямо квичане, голямо осиране беше макар някои мастити радетели да са позабравили тоя факт.

Абе Попов, поспри се малко бре - ти бойна порода ли създаваш - какви са тея биткаджии дето са ти в главата. Ами случайно да знаеш че така наричаните от теб кучешки борби са забранени от закона, а агресивните кучета по изложбите се дисквалифицират.

А случайно да ти е известен факта, че няма никаква зависимост между това едно куче да се бие с други и да си върши работата като пазач на стадото. А не е ли именно охраната на стадата основната функция на тези кучета - ако не е така що ги наричате овчарски.

Колега не Ви познавам и самия факт че се обръщате към мен на "ти" не говори добре. Културата на общуване и въобще културата за мен е нещо много важно и тези, които не я проявяват не са в моя ресор. А колкото до фактите със стара дата те са си такива каквито са . Всички овчари режеха по едно и по-рядко по две уши на кучетата си и всички ги проверяваха дали са ДАВАЧИ. Това се случи съвсем инцидентно и не на кучешки борби, а на втория ЦАЦИБ в София и то съвсем случайно към края на изложбата, за което тогава много съжалявах и спасявах другите кученца защото много жално квичеха. Просто едното от тях се изежи и аз изпуснах Кьоравия Караман без да искам, а той си беше куче от овцете и то голям охранител на стадото и с изграден похват в такива ситуации. Иначе никой не е искал да унижава  Китан, Горан и техните собственици и да им тормози кученцата. Просто Караман, който тогава още не беше сляп си реагира така, както реагира едно истинско овчарско куче с изразена активно- отбранителна реакция. Точно заради тези му качества идваха да заплождат на него от цялата страна и приплодите му също носят тоя характер, който ако не съхраним в породата, ще направим негодни за използуване кучета или както казват овчарите: МЕКИ КУКУЧЕТА.  За това именно хора като Ефти са безкрайно ценни за развитието на овчарското куче, но за съжаление са много малко и крайно недостатъчни. Иначе почти всички любители търсят храбро куче и никой не харесва точно тая порода заради липса на мъжество и характер, които трябва да лъхат от цялото и същество.

Попов, като как се вписва в културата на общуване дебелооките лъжи, които пишеш?
Или това са спомените ти от някаква друга успоредна реалност в която си живееш? Ако е така, простено ти е.

Та тази "случка" с  голия Караман си я разказвал неведнъж, като всеки път променяш мястото на действие на филма. И всеки път ти си единственият дето си "спомня" такива събития. Пък и констатирам, че никога не те е притеснявал "дребният" факт, че в реалният живот упоменатите от теб кучета никога не са  били заедно не само на изложба, но където и да било.

На вторият CACIB, София 1995 присъстваха много хора, но поради специфики на индивидулната ти мисловна дейност само ти си "видял" филма прожектиран от собственото ти въображение в собствената ти глава. 
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

#1748 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 12:40 PM

Цитат

Цитат

Караман го взе Васил млекара от Црънча,Ваклин на него го даде ;Dа след това отиде при бай Дане от Мокрище кога е бил твой не знам ;D ;D ;D ;DА Българина май ти го даде Кольо Гладнев ;D ;D ;D ;Dпри бай Дане Ефти заплоди и се роди мойта Шарка ;D ;D
  Абе защо никой не обори тоя пост  ;Dмного интересно ;D
  Само не ми е ясно защо не отговориш на тоя въпрос ;D ;D ;DНещо не ти отърва май ;D ;D ;D

#1749 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 12:42 PM

не мусе говори  сега :rolleyes:

#1750 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 12:43 PM

Да не го е хванала нямка ;D ;D ;Dили проверява архива ;D ;D

#1751 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 12:53 PM

Цитат

Цитат

Качена снимка
  Никога не съм казал че в Разлог всички са мелези-напротив. Там винаги е имало много стойностни и едни от най-хубавите кучета. Има и много стойностни радетели на породата. Но и там си имаше хора, които трябва да поемат отговорност, за да измият срамът от лицето на породата. Такива има и в Перник и в Кюстендил и в Монтана и в Хасково и къде ли не. Въпроса е кой от тях ще има доблестта да си признае. Колкото до това кутре, което показвате на снимката, която не знам как е попаднала у Вас, баща му е Шаро от Радуил, който купих от Метката от Суходол, а майка му е Рила, която купих от ТКЗС-то в Тополидол. Кучето е на месеци и след като проболедува от парвовироза, а после стана страхотен пес, но за съжаление го откраднаха. Ако Ви смущава нещо с ушите, то знайте че дълго време режех две или едно ухо. Кутрето обаче е абсолютно чистопородно и аз ще намеря други снимки от тая серия защото съм ги правил лично преди повече от 20 години. Колко от нас имат снимки на кучета произведени преди повече от двайсет г. от тях самите. Благодаря за добрата презентация.
  А ти ще имашли доблеста да си признаеш ;D ;D ;D

#1752 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 04:38 PM

Към Помияра.Да те светна -в Пиринския край цветовете на старите ку4ета бяха :  сив ,сиво-бял,тигров ,жълт и бяло -жълт,4ерен с малко бяло.Бели с 4ерни петна бяха не пове4е от 7-8 процента от ку4етата .Даже и това е много.

#1753 Потребителят е офлайн   роmiara Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 06:49 PM

Цитат

Към Помияра.Да те светна -в Пиринския край цветовете на старите ку4ета бяха :  сив ,сиво-бял,тигров ,жълт и бяло -жълт,4ерен с малко бяло.Бели с 4ерни петна бяха не пове4е от 7-8 процента от ку4етата .Даже и това е много.
Мерси за съветите където ми давате. :->)
Вече знам че има и тигрови а сигорно и ще ми покажете и къдрави.

#1754 Потребителят е офлайн   роmiara Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 06:52 PM

;D

#1755 Потребителят е офлайн   gerdan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 07:15 PM

Айде сега, който има сърце да плюе - да видим !
Качена снимка

#1756 Потребителят е офлайн   gerdan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 07:17 PM

Ето ви и още материал !
Качена снимка

#1757 Потребителят е офлайн   gerdan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip