Фотогалерия на БОК
Публикувано: 11 March 2008 - 06:20 PM
Поздравления от Организаторите на изложбата в Банско за всички участници БОК :yahoo: :yahoo:.Специално поздравяваме всички участници,които изминаха стотици километри за да вземат участие :yahoo:!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 11 March 2008 - 08:15 PM
Цитат
Поздравления от Организаторите на изложбата в Банско за всички участници БОК :yahoo: :yahoo:.Специално поздравяваме всички участници,които изминаха стотици километри за да вземат участие :yahoo:!
Поздрави за организаторите на чудесната изложба и благодарности за гостоприемството от РК БОК-Добрич! С пожелание да я превърнете в една традицонно силна изложба. :palec: :palec: :palec:
Публикувано: 11 March 2008 - 10:57 PM
Цитат
Защо оставам с впечатление че познаваш всеки гледащ такива кучета Или като видиш куче , познаваш по кои вьрви.Това че си видяла доста не означава че си видяла всички..........Или се бъркам ?
Създаваш си илюзии. А те са загуба на време.
Абсурдно е човек да познава всички кучета.
Важно е да познава корените им. Ако ли не - да се интересува от тях. Информация набирам отвсякъде. Питам различни хора, засичам информация, правя си изводи наблюдавайки резултати.
Логика.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 11 March 2008 - 11:14 PM
Фокуси не правя , а и време имам достатъчно , но си права че не можеш да ги познаваш всички. А за информацията , неможеш да набираш от всякъде и от всеки , по разбираеми причини.Няма да ти обяснявам и това че много ще се повторя.Надявам се че ме разбра. .......Всеки може да ти каже всичко.........Когато човек върви с рогата напред , понякога го качат на черешата.
Публикувано: 11 March 2008 - 11:30 PM
Цитат
Фокуси не правя , а и време имам достатъчно , но си права че не можеш да ги познаваш всички. А за информацията , неможеш да набираш от всякъде и от всеки , по разбираеми причини.Няма да ти обяснявам и това че много ще се повторя.Надявам се че ме разбра. .......Всеки може да ти каже всичко.........Когато човек върви с рогата напред , понякога го качат на черешата.
Подценяваш ме. :blink:
Но е по-добре от колкото да ме надценяваш.
:palec:

Вълк вълка не хапе.