Фотогалерия на БОК
Публикувано: 11 March 2008 - 10:57 PM
Цитат
Защо оставам с впечатление че познаваш всеки гледащ такива кучета Или като видиш куче , познаваш по кои вьрви.Това че си видяла доста не означава че си видяла всички..........Или се бъркам ?
Създаваш си илюзии. А те са загуба на време.
Абсурдно е човек да познава всички кучета.
Важно е да познава корените им. Ако ли не - да се интересува от тях. Информация набирам отвсякъде. Питам различни хора, засичам информация, правя си изводи наблюдавайки резултати.
Логика.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 11 March 2008 - 11:14 PM
Фокуси не правя , а и време имам достатъчно , но си права че не можеш да ги познаваш всички. А за информацията , неможеш да набираш от всякъде и от всеки , по разбираеми причини.Няма да ти обяснявам и това че много ще се повторя.Надявам се че ме разбра. .......Всеки може да ти каже всичко.........Когато човек върви с рогата напред , понякога го качат на черешата.
Публикувано: 11 March 2008 - 11:30 PM
Цитат
Фокуси не правя , а и време имам достатъчно , но си права че не можеш да ги познаваш всички. А за информацията , неможеш да набираш от всякъде и от всеки , по разбираеми причини.Няма да ти обяснявам и това че много ще се повторя.Надявам се че ме разбра. .......Всеки може да ти каже всичко.........Когато човек върви с рогата напред , понякога го качат на черешата.
Подценяваш ме. :blink:
Но е по-добре от колкото да ме надценяваш.
:palec:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 12 March 2008 - 08:57 AM
Цитат
Защо Мечо не остана в ринга?

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 12 March 2008 - 02:00 PM
Цитат
Цитат
Kолко общо бяха участниците извън ринга на БОК и САО ?
пс. Семейство Веселови участваха ли?
пс. Семейство Веселови участваха ли?
Ванка, питам за кучетата участвали на изложбата. По твои впечатления колко представители на други породи /различни от БОК и САО/ имаше на изложбата?

Вълк вълка не хапе.