Фотогалерия на БОК
Публикувано: 12 March 2008 - 02:00 PM
Цитат
Цитат
Kолко общо бяха участниците извън ринга на БОК и САО ?
пс. Семейство Веселови участваха ли?
пс. Семейство Веселови участваха ли?
Ванка, питам за кучетата участвали на изложбата. По твои впечатления колко представители на други породи /различни от БОК и САО/ имаше на изложбата?

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 12 March 2008 - 02:13 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
ИМАШЕ И МНОГО ХЪСКИТА И МАЛАМУТИ,КАВКАЗЦИ,ХРЪТКИ,РОТВАЙЛЕРИ И ДР.
Общо около колко на брой?
Горе долу?
Публикувано: 12 March 2008 - 02:15 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Горе долу?
Като извадим около стотина - 120 представители на БОК, и около 20-тина представители на САО.. до 150 не остава голяма цифра.
Тук се разминават представите ни за киноложка изложба.
Просто не обичам да ми се изгражда илюзията, че живеем в Рая и всичко е прекрасно и вълшебно.
B)

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 12 March 2008 - 02:33 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Горе долу?
Като извадим около стотина - 120 представители на БОК, и около 20-тина представители на САО.. до 150 не остава голяма цифра.
Тук се разминават представите ни за киноложка изложба.
Просто не обичам да ми се изгражда илюзията, че живеем в Рая и всичко е прекрасно и вълшебно.
B)
Публикувано: 12 March 2008 - 03:36 PM
Цитат
Цитат
Как се намъкна тука :palec:кога ще си идваш Ибрямчо ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 12 March 2008 - 03:40 PM
Кучетата изобщо не бяха малко,а най-много бяха овчарските,разбира се.Според мен не се беше очаквало да са толкова много ,защото свършиха номерата по едно време ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 12 March 2008 - 03:42 PM
Щом си казал ;D ;D ;D ела довечера ще става голяма битка сигурно, а аз съм само сайрджия, понеже си нямам нищо общо, с двете страни :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: и от мойта тераса ще се вижда всичко, ше идват хора от София, от другата страна са цигани от махалата на нашия квартал. :yahoo: :yahoo: :yahoo: Свърши ми часа ставам :(