:->) :->) :->)Как си ето за това говоря ти май този път ме разбра честито поколение кака ето това е вече твойта линия и никой няма право дати се бъркаи да предевява претенции хубаво куттре на каква възраст стана
:->) :->) :->)Как си ето за това говоря ти май този път ме разбра честито поколение кака ето това е вече твойта линия и никой няма право дати се бъркаи да предевява претенции хубаво куттре на каква възраст стана
На 10 месеца
:blink:Той от Гера лие или от Яна
:->)Хайде слагай му повода и го подготвяй за изложбата в Добрич
Т :yahoo:Таро68 нахранили шампиончетата подготвяй ги щото ще те ям в Добрич и запомни името МАРШАЛ УРДЮ-3 КАТО ГО ВИДИШ В КАТАЛОГА НЕ ЗАПИСВАЙ ТВОЙТЕ за да не ти отиват парите на вятъра защото нямаш шанс пък и да спестиш някой лев за кебапчета
;D ;DСамо във Велинград на тяхната ще го водя :yahoo:нали ще ставамеЕООД :drugarche:
:'(А ние поканенили сме или самосиндикално и инкогнито ще се ходи или само с връзкиАбе Делфи ти имаш връзки навсякъде иходатайство не ти трябва ни е да му мислим
B)ТАРО68 КАКВО СТАНА С МОЙТА РАБОТА за утре какво ще правим;Бива да пуснем някоя снимка защото МОД ще ни се кара КАКА ти си на ход.Компютара ми не ще да качва