Фотогалерия на БОК
Публикувано: 16 March 2008 - 01:23 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Кучето се казваше Мечо и не е жив :blink:
Публикувано: 16 March 2008 - 02:26 PM
Цитат
Аз съм далече от специализация на чобан кюпек B),ама интересно е кои са тези специалисти,дето казват ,че козината скривала дефекти.
И да кажат ,кои дефекти скрива козината? :huh:
Публикувано: 16 March 2008 - 02:27 PM
Цитат
Аз съм далече от специализация на чобан кюпек B),ама интересно е кои са тези специалисти,дето казват ,че козината скривала дефекти.
Публикувано: 16 March 2008 - 02:28 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 16 March 2008 - 02:42 PM
Цитат
Цитат
аз съм по близо до него, и ползвам намаление. ;D
Хайде,време е да си лягаш да почиваш,намаление ще ползваш като си купуваш бяла халва ;D ;D ;D. Барака ще е подарък,нали ти казах,поне да имаш един подарък с нормална захапка ;D ;D ;D
Публикувано: 16 March 2008 - 03:02 PM
Цитат
,ти защо не дойде на Банско а :angry:
Що бре да идвам,малка ли беше нашата група??? Мисля,че присъствието беше предостатъчно. Абе ,май трябваше да доида,че да пазя синджирите,че банскалии като свраки на лъскавото налитат,видяли два нови лъскави синджира и ги приватизирали,обаче то пък нашата група май приватизирала над 50 % от купите на изложбата ;D ;D ;D,а бяха 20% от броя на участниците,ако бяха докарали още 5 кучета и щяха да оберат всички купи,ама нали са сродни души с хасковската група,им оставиха на тях другите купи ;D ;D ;D.
Разбрах ,че от град Банско са участвали само 6 кучета, като знам че нашите отидоха с 13,направо ми е тъжно за домакините,голям срам. B)