Цитат
Цитат
Цитат
Нещо колкото повече растът толкова повече изтъняват ;D
Това кутре е син на Българина на Румянка Начева дето всички неопитни го оплюха, но той непрекъснато се изявява не само като непобедим боец, но и като отличен производител и продължител на линията на Кьоравия Караман. Аз никога не съм казвал за Бъко че е пръв красавец, но какви кутрета само вади просто не е истина! А и характерите им са като на прочутия му баща и неговия. Много яко предават поведенческите си особености. Много са интелигентни, със здрава психика, чистници, управляеми и храбри!
Г-н Попов,остави Българена на Руми Наечева,тои за теб е незаменим прлоизводител,но за мен не е.Това няма никакво значение,въпрос на виждане/гледна точка/!!
Можеш ли да обиасниш по някъкъв начин ,защо НК БОК нямаше право на глас на паследното годишно общо сбрание на БРФК?
Въпроса го задавам аз ,редовен член на НК БОК,с платен членски внос,с личен подпис от вас самия в редовната си членска карта,издадана и подписана пак от вас самия,и се назовавам с личните си имена; Веселин Димитров Христов от град Добрич