Фотогалерия на БОК
Публикувано: 17 March 2008 - 10:22 PM
Цитат
Цитат

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 17 March 2008 - 10:35 PM
Цитат
:angry:До колкото знам на последното събрание сте взели решение да не се допускат кучета и участници от другите организации алтернативни на вашата и няма да се оценяват---тук вече ми замирисва на монопол връщате май -станилизъмали -живковизъмали или Хитлерлизъмали пък класирането там го знаем 1 място Аврам 2 ЛЮБО 3 Добревски -и после си ги разменят за да няма обидени И какво става накрая сами си правим изложбата и сами си се нагрждаваме-ако знаете колко смешно изглежда отстрани като под строй в детската градина облечени в мантички и ако не вярно това опровергай ме
Цитат
Купи има достатъчно,входа за зрители е свободен! Добре сте дошли всички :blink:

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 17 March 2008 - 10:43 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 17 March 2008 - 10:56 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Г-н Попов,остави Българена на Руми Наечева,тои за теб е незаменим прлоизводител,но за мен не е.Това няма никакво значение,въпрос на виждане/гледна точка/!!
Можеш ли да обиасниш по някъкъв начин ,защо НК БОК нямаше право на глас на паследното годишно общо сбрание на БРФК?
Въпроса го задавам аз ,редовен член на НК БОК,с платен членски внос,с личен подпис от вас самия в редовната си членска карта,издадана и подписана пак от вас самия,и се назовавам с личните си имена; Веселин Димитров Христов от град Добрич
Публикувано: 17 March 2008 - 11:00 PM
И ти като мен ще има да чакаш Таро-68,тия май се учат един от друг ;D
Публикувано: 17 March 2008 - 11:12 PM
Цитат
Еееее dandi ,когато почнеш да се занимаваш със самозабравили се цървули се получава така. Те пъчат гърди ,а ние опъваме каиша. Да......ама ......не,така както са я подкарали няма да стане. Никои не може и няма право да се подиграва с труда на редовната членска маса,която наистина милее за самото,било БОК илиКК.
Публикувано: 17 March 2008 - 11:14 PM
Цитат
Цитат
Еееее dandi ,когато почнеш да се занимаваш със самозабравили се цървули се получава така. Те пъчат гърди ,а ние опъваме каиша. Да......ама ......не,така както са я подкарали няма да стане. Никои не може и няма право да се подиграва с труда на редовната членска маса,която наистина милее за самото,било БОК илиКК.
Публикувано: 17 March 2008 - 11:41 PM
Цитат
Цитат