Фотогалерия на БОК
Публикувано: 17 March 2008 - 11:00 PM
И ти като мен ще има да чакаш Таро-68,тия май се учат един от друг ;D
Публикувано: 17 March 2008 - 11:12 PM
Цитат
Еееее dandi ,когато почнеш да се занимаваш със самозабравили се цървули се получава така. Те пъчат гърди ,а ние опъваме каиша. Да......ама ......не,така както са я подкарали няма да стане. Никои не може и няма право да се подиграва с труда на редовната членска маса,която наистина милее за самото,било БОК илиКК.
Публикувано: 17 March 2008 - 11:14 PM
Цитат
Цитат
Еееее dandi ,когато почнеш да се занимаваш със самозабравили се цървули се получава така. Те пъчат гърди ,а ние опъваме каиша. Да......ама ......не,така както са я подкарали няма да стане. Никои не може и няма право да се подиграва с труда на редовната членска маса,която наистина милее за самото,било БОК илиКК.
Публикувано: 17 March 2008 - 11:41 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 18 March 2008 - 06:09 PM
Елементарно. ;D Зависи от гледната точка,де. :blink:
Моята красавица! :wub:
И един чудесен бебок. :wub:
Моята красавица! :wub:
И един чудесен бебок. :wub:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.