Фотогалерия на БОК
Публикувано: 19 March 2008 - 08:04 PM
Цитат
Баща на Караман е Караман Славсух,майка му е Марта Вале.Караман Славсух е от Мечо Костинброд и Марта на Хр. Гигов.Марта Вале е от Шаро-ТКЗС Ихтиман и Льошка Тунин.
Таткото на Херо Караман от Опицвет

Караман съм ги виждала много пъти,беше едно чудесно куче!
Опицветското куче още отам не е чисто.
На ВАЛЕ ЮРДОВ кучката сигорно никой от всички вас никога не е я виждал.
Е такива са ви проверени всички кучета.
Маги нямам нищо против теб просто ме е яд като кажете или напишете това и това куче било проверено.
Нищо никой не е успял просто да провери. ;)
Публикувано: 19 March 2008 - 08:09 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 19 March 2008 - 08:25 PM
Публикувано: 19 March 2008 - 08:33 PM

Публикувано: 19 March 2008 - 08:48 PM
Цитат
Сега и ти знаеш мога и на Вале Юрдов за кучката да ти кажа много, ама той не е от ГОВЕДАРЦИ и затова няма да казвам нищо.
А РИСТЕ ГИГОВ е от тук и за това мога да си позволя да коментирам негово куче.И плюс това той никога не е имал от неговите кучета БЯЛО КУЧЕ.
Попов писа, че Митко Драганов я е бил проверявал тази кучка. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 19 March 2008 - 08:49 PM
Цитат
Интересно как я е проверил :(

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 March 2008 - 10:09 PM
Цитат
Опицветското куче още отам не е чисто.
На ВАЛЕ ЮРДОВ кучката сигорно никой от всички вас никога не е я виждал.
Е такива са ви проверени всички кучета.
Маги нямам нищо против теб просто ме е яд като кажете или напишете това и това куче било проверено.
Нищо никой не е успял просто да провери. ;)
Дори и така да е, кучето е хубаво и ако тази информация не е била известна тогава е нормално такова куче да влезе в разплод /ако отговаря на изискванията/ до момента, в който не се уточни и докаже обратното.
Нали?

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 20 March 2008 - 11:07 AM
- о, скъпа , какви хубави очи имаш! какви са?
- миииииии, карабернарокавказоалабаибергерски.
- :o :rolleyes:
;D

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org
Публикувано: 20 March 2008 - 11:44 AM
Не мога да разбера - защо на някой като си му харесва животното /за което няма достатъчно информация, или и да има не се знае дали е достоверна/ и отговаря на изискванията за разплод, следователно влиза в разплод /което е нормално/, и ако резултата не е удовлетворяващ /в кучилото има разнотипни кучета, например 1/3 и повече, от които не отговарят на стандарта/, вместо да се отчете резултата - да се признае, че съмненията са основателни..
То..
Тази 1/3 и повече се разтикват на затънтени места.. Евентуално, ако вбъдеще излязат наяве до последно се отстоява позицията, че видите ли - тази разлика не идва от въпросното куче, а от чуждото, с което е съешено.. Че това е нещо нормално. Че така е и при Чочо и при Боко.. И още, и още изсмукани доводи в защита на едно единствено нещо:
"Моето куче си ме кефи.. Аз искам да работя с кутрета от него. Другите да говорят каквото си искат. Никой не може да ми забрани.."
И не мога да си обясня - в това ли се изразява обичта и възхищението към дадена порода?
...
http://www.youtube.c...h?v=pRV9QCXLtHQ

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 21 March 2008 - 12:37 AM
Цитат
Че това е нещо нормално. Че така е и при Чочо и при Боко.. И още, и още изсмукани доводи в защита на едно единствено нещо:
"Моето куче си ме кефи.. Аз искам да работя с кутрета от него. Другите да говорят каквото си искат. Никой не може да ми забрани.."
И не мога да си обясня - в това ли се изразява обичта и възхищението към дадена порода?
...
Някъде във форума вече казах ,че това момиче е много интелигентно :blink:........жалко,че е отдругата страна на барикадата :-.....,но всеки има право на избор... :blink:

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 21 March 2008 - 08:16 AM
Цитат
Цитат
Че това е нещо нормално. Че така е и при Чочо и при Боко.. И още, и още изсмукани доводи в защита на едно единствено нещо:
...
Някъде във форума вече казах ,че това момиче е много интелигентно :blink:........жалко,че е отдругата страна на барикадата :-.....,но всеки има право на избор... :blink:
Публикувано: 21 March 2008 - 09:25 AM
Цитат
Цитат
Публикувано: 21 March 2008 - 09:30 AM
Цитат
Цитат
Цитат