Фотогалерия на БОК
Публикувано: 24 March 2008 - 07:53 PM
;)По повод кучето Караман -ТОПО на Тошо от Равно поле до колкото знам аз;пък мога и да греша някой да ме поправи аз заплодих две кучки.Караман е произведен от Тошо И Е СИН на Ханджар а той едиректен син на Шабан и ако жив трябва да еоколо 12 г.по телосложение и визуално много прилича на Шабан среден на ръст но много компактен.ТОШО го е взел от ДРАГАНОВ 6;7 годишен и също и негова дъщеря и мисля че Караман е от тая връзка-но мога и да греша и за това моля да бъда извинен това е което аз знам
Публикувано: 24 March 2008 - 08:15 PM
Цитат
На мен тогава Караман "То-По" много ми хареса,
само нещо очите му малко по изпъкнали изглеждаха !!!
Ами тоя кой е бе Орлине, много готин изглежда ще да е ? ? ?
бе представен с р-к "ТО ПО" но име не знам.Потърси инфо от Т.Петров.
Публикувано: 24 March 2008 - 08:18 PM
Цитат
Абе Ники и мен ме интересува тоя КАРАБАШ, ама Орлин нещо се стиска за повече инфо !!!
Разбрах от момчето което водеше Карабаш само че е на 5г. и е в Банкя. За повече ако се сетя на събора в Смолян ще питам Бояджиев.
Публикувано: 24 March 2008 - 08:37 PM
Цитат
;)По повод кучето Караман -ТОПО на Тошо от Равно поле до колкото знам аз;пък мога и да греша някой да ме поправи аз заплодих две кучки.Караман е произведен от Тошо И Е СИН на Ханджар а той едиректен син на Шабан и ако жив трябва да еоколо 12 г.по телосложение и визуално много прилича на Шабан среден на ръст но много компактен.ТОШО го е взел от ДРАГАНОВ 6;7 годишен и също и негова дъщеря и мисля че Караман е от тая връзка-но мога и да греша и за това моля да бъда извинен това е което аз знам
Аз също знам това:) - Ханджар е все още жив, но вече е доста стар и "неугледен" за изложби.

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 24 March 2008 - 08:40 PM
Цитат
На мен тогава Караман "То-По" много ми хареса,
Това е Фаргос Горан, също собственост на Тодор Петров, произведен е от Д.Драганов - майка Аркада Горан, баща Мургаш Горан - и то е на възраст.

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 24 March 2008 - 08:50 PM
Ето и един син на Караман ТоПо - ГрандТоПо
За мен лично това беше най-доброто мъжко куче на изложбата (какво ли пък разбирам аз), но остана втори след Килър SBG.
За мен лично това беше най-доброто мъжко куче на изложбата (какво ли пък разбирам аз), но остана втори след Килър SBG.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 24 March 2008 - 08:57 PM
Ето ви още 2 кученца произведени от ТоПо
Братче и сестриче, вървящи по линия на Сирака. Мъжкото е гуджо.
Майка Берта ТоПо, баща Гуджо Вале от Ихтиман.

Айде стига толкова реклама :) Че пак ще ме обвинят накои :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 24 March 2008 - 09:23 PM
Браво на Тошко от Равно Поле !!!
Събирал е човека хубави кучета без значение дали са:
БОК, ГОРАН или КАРАКАЧАНСКИ и сега прави работа и показва хубави кучета...
Ей така се правят хубави и "калибровани" животни, без да се делят на такива или онакива !!!
:->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->)
Събирал е човека хубави кучета без значение дали са:
БОК, ГОРАН или КАРАКАЧАНСКИ и сега прави работа и показва хубави кучета...
Ей така се правят хубави и "калибровани" животни, без да се делят на такива или онакива !!!
:->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->)
Публикувано: 24 March 2008 - 10:39 PM
Цитат
Ето ви още 2 кученца произведени от ТоПо

Тодоре, Ти си № :->) :->)ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА нема кой да не те признае!!!
Даже и душманите ти,давай снимки ,че сме жадни за хубавото :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->)

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...