Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#2991 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 March 2008 - 08:49 PM

Чакащата  ;D

#2992 Потребителят е офлайн   d1ma Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 09:34 PM

[quote author=NICKO link=topic=7066.msg371333#msg371333 date=1206451838]
[quote author=d1ma link=topic=7066.msg371205#msg371205 date=1206444213]
[quote author=Taro-68 link=topic=7066.msg371070#msg371070 date=1206434017]
[quote author=d1ma link=topic=7066.msg371052#msg371052 date=1206432250]
[quote author=barsa link=topic=7066.msg370738#msg370738 date=1206381225]
;)По повод  кучето Караман -ТОПО на Тошо от Равно поле до колкото знам аз;пък мога и да греша някой да ме поправи [color="navy"][size=10][size=10]аз заплодих две кучки[/size][/size][/color].Караман е произведен от Тошо И Е СИН на Ханджар  а той едиректен син на Шабан и ако жив трябва да еоколо 12 г.по телосложение и визуално много прилича на Шабан среден на ръст но много компактен.ТОШО го е взел от ДРАГАНОВ 6;7 годишен и също и негова дъщеря и мисля че Караман е от тая връзка-но мога и да греша и за това моля да бъда извинен това е което аз знам
[/quote] Интересно ми е след като ти лично си ги заплодил, какъв ли е бил резултата :kuchence:
[/quote

Колегата,Барса никаде в поста си не споменава,че ЛИЧНО ги е заплодил,но щом така сте го разбрали единственото нещо което ви остава е да продължавате да се интерисувате. :huh: :huh:
[/quote]
Личното местоимение "Аз" се използва когато говорещия желае да изрази собственото си участие в определено действие, когато се цели друг ефект се използват подчинени изречения. Българският език е труден, но все пак ни е майчин - би следвало да умеем да изразяваме мислите си правилно.
А това че Вие г-н или г-жа или г-ца Таро - 68, нямате никакво чувство за хумор си и единствено и само Ваш проблем.
[/quote]
Дима, защо не земеш да ни станеш един даскал и да ни пишеш оценки А. Можеш и да заместиш Лайката и да подчертаваш грешките с червено.  :pionercheta:. Щото тука сме се събрали се прости овчари, кучкари и т.н.
[/quote]
Ами не желая да ставам даскал, че каузата ми е обречена ;D
Аз също се занимавам с кучета от доста години, по едно време и овце гледахме, но това не значи че използвам "кучкарски" термини като "заплождам" и "произвеждам". Опа, извинянавам се, призвеждах месо, вълна и мляко, но от овце, а не от кучета.
Коментирайте ме колкото си искате, блокирайте ме и т.н., веднъж в една тема бях писал че за последен път пиша в във форум на дог.бг, но не се стърпях.  Както и да е, виждам че различните мнения тук не се уважават.
Колкото до поста "Философиите в друга тема, тук снимки" - ами като гледам назад в тази тема има доста страници без снимки, а само плещене и цитиране, което и аз правя в момента.
Лайката добре ви е подчертавал, ама май и на него му е писнало.
Не се затруднявайте да ми отговаряте, излизам от форума и забравям паролата си.

#2993 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 10:27 PM

[quote author=d1ma link=topic=7066.msg371615#msg371615 date=1206473652]
;)По повод  кучето Караман -ТОПО на Тошо от Равно поле до колкото знам аз;пък мога и да греша някой да ме поправи [color="navy"][size=10][size=10]аз заплодих две кучки[/size][/size][/color].Караман е произведен от Тошо И Е СИН на Ханджар  а той едиректен син на Шабан и ако жив трябва да еоколо 12 г.по телосложение и визуално много прилича на Шабан среден на ръст но много компактен.ТОШО го е взел от ДРАГАНОВ 6;7 годишен и също и негова дъщеря и мисля че Караман е от тая връзка-но мога и да греша и за това моля да бъда извинен това е което аз знам
[/quote] Интересно ми е след като ти лично си ги заплодил, какъв ли е бил резултата :kuchence:
[/quote

Колегата,Барса никаде в поста си не споменава,че ЛИЧНО ги е заплодил,но щом така сте го разбрали единственото нещо което ви остава е да продължавате да се интерисувате. :huh: :huh:
[/quote]
Личното местоимение "Аз" се използва когато говорещия желае да изрази собственото си участие в определено действие, когато се цели друг ефект се използват подчинени изречения. Българският език е труден, но все пак ни е майчин - би следвало да умеем да изразяваме мислите си правилно.
А това че Вие г-н или г-жа или г-ца Таро - 68, нямате никакво чувство за хумор си и единствено и само Ваш проблем.
[/quote]
Дима, защо не земеш да ни станеш един даскал и да ни пишеш оценки А. Можеш и да заместиш Лайката и да подчертаваш грешките с червено.  :pionercheta:. Щото тука сме се събрали се прости овчари, кучкари и т.н.
[/quote]
Аз също се занимавам с кучета от доста години, по едно време и овце гледахме, но това не значи че използвам "кучкарски" термини като "заплождам" и "произвеждам". Опа, извинянавам се, призвеждах месо, вълна и мляко, но от овце, а не от кучета.
Коментирайте ме колкото си искате, блокирайте ме и т.н., веднъж в една тема бях писал че за последен път пиша в във форум на дог.бг, но не се стърпях.  Както и да е, виждам че различните мнения тук не се уважават.
Колкото до поста "Философиите в друга тема, тук снимки" - ами като гледам назад в тази тема има доста страници без снимки, а само плещене и цитиране, което и аз правя в момента.
[/quote] 

dima прощавайте,че не разбрах,овците само ги гледахте или ги одглеждахте.
И знаеш ли много добре правиш,че излизаш!! :( :blink:
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#2994 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 12:01 AM

[quote author=SHOMBA link=topic=7066.msg371649#msg371649 date=1206476879]
[quote author=d1ma link=topic=7066.msg371615#msg371615 date=1206473652]
[/quote

[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote] 

dima прощавайте,че не разбрах,овците само ги гледахте или ги одглеждахте.
И знаеш ли много добре правиш,че излизаш!! :( :blink:
[/quote]

И в тоя ред на мисли,Шомба мога да кажа,или по-скоро да разкажа една случка от нашият краи-Добруджанския,от преди 90-та година.
    Та........., идва на посещение, в един кравекомплекс,длбоко уважаемия,за онова време другар Тодор Живдков и пита:
      Кои ги гледа тези крави?
      Всички от делегацията млчат.Само един намира смелост и казва:
      Много ги гледаме,но само аз им шетам!

#2995 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 12:11 AM

Ето ви еди син и една дщеря на Караман-ТО ПО,производство на развдник-БАРСА

#2996 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 12:17 AM

А това куче ми направи много силно впечетление на изложбата в Банско. Ако някои знае нещо за него,нека го сподели :blink: :blink: :blink:

#2997 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 12:18 AM

:(

#2998 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 12:20 AM

B)

#2999 Потребителят е офлайн   mimo70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 06:31 AM

Цитат

А това куче ми направи много силно впечетление на изложбата в Банско. Ако някои знае нещо за него,нека го сподели :blink: :blink: :blink:
ако желаеш пак да го видиш отиди при Балчев във Балчик и го виж,а пък той ако желае ще ти каже от каде е.До колкото знам е от с.Баня. ;)

#3000 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 07:23 AM

Цитат

Цитат

ако желаеш пак да го видиш отиди при Балчев във Балчик и го виж,а пък той ако желае ще ти каже от каде е.До колкото знам е от с.Баня. ;)

Вярно е кучето беше за последно в с. Баня. Баща му е Карабаш. Производител е Динко Катев, той може да даде повече инфо за кучето.

#3001 Потребителят е офлайн   Davito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 07:32 AM

Много ти е готино палето, дано да стане хубаво - поне колкото баща си !!!

Покажи и другите кученца от кучилото и сподели по кои кучета върви майката ? ? ?
Поздрави и дано кученцето те радва дълги години занапред !!! От къде сте, ако не е тайна ? ?
Благодаря много,но за жалос остана само то от 10 превъзходни кученца които роди маикаму.Това и беше първо кучило и явно нямаше оште изграден маичин инстинкт,беше разхвърляла палетата и те умряха от студ остана само тая хубажица която на снимките е на почти 3 месеца.Надявам се следващият път да е свикнала и да си отгледа всички кученца живи и здрави.Аз съм от София и от четири години съм голям почитател на българското овчарско куче,а за майката си дай оценката ти ако ти харесва,ти си с по-голям стаж в занаята от мен за сега аз съм все още новобранец в тая област ;)

#3002 Потребителят е офлайн   gerdan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 08:30 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Вярно е кучето беше за последно в с. Баня. Баща му е Карабаш. Производител е Динко Катев, той може да даде повече инфо за кучето.
Интересно от къде имате тази информация?На мен това куче също ми направи най-силно впечатление на Банско, но собственикът му каза, че не знае абсолютно произхода му!Някой си донесъл две кученца от някъде и това въпросното попаднало в него случайно!Но по принцип има нещо притеснително в това куче!Нещо нетипично!?

#3003 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 08:51 AM

Щом то е нетипично и те притеснява какво да кажем за бащата на твоите малки ;DТИПИЧЕН И ПОРОДЕН ЛИ ;D ;D

#3004 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 08:54 AM

Цитат

Интересно от къде имате тази информация?На мен това куче също ми направи най-силно впечатление на Банско, но собственикът му каза, че не знае абсолютно произхода му!Някой си донесъл две кученца от някъде и това въпросното попаднало в него случайно!Но по принцип има нещо притеснително в това куче!Нещо нетипично!?

По притеснително и по нетипично ли е от това ,от което ти вади кученца ;D ;D ;D.
За произхода му, ;D май са те качили на черешата B).

#3005 Потребителят е офлайн   gerdan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 09:05 AM

Цитат

Цитат

По притеснително и по нетипично ли е от това ,от което ти вади кученца ;D ;D ;D.
За произхода му, ;D май са те качили на черешата B).

Не съм казал че Караман Бък има напълно типичен изглед!Какво точно имаш пред вид за произхода му?За да не говорим празни приказки!От там ще стане ясно и за черешата!

#3006 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 09:06 AM

Въпрос,към специалистите,а тези типични лиса? :o :o
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#3007 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 09:20 AM

Цитат

Не съм казал че Караман Бък има напълно типичен изглед!Какво точно имаш пред вид за произхода му?За да не говорим празни приказки!От там ще стане ясно и за черешата!

Говорех за произхода на кучето ,което си видял в Банско,за него са те качили на черешата.
За Караман-Бък нямам нищо за произхода му,а и не ме интересува,достатъчно ми е да ми кажеш дали всичките му зъби са в устата,ако липсват не ми казвай,че липсват ,защото са счупени. B),ако са му там зъбите добре,но захапката му е 100% обратна.Порок изключващ го от разплод B)

#3008 Потребителят е офлайн   gerdan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 09:25 AM

Цитат

Щом то е нетипично и те притеснява какво да кажем за бащата на твоите малки ;DТИПИЧЕН И ПОРОДЕН ЛИ ;D ;D
Бащата на моите кученца е вуйчо на твоя Калоян!?Защо постоянно го плюеш???
Нали майката на твоя Калоян е дъщеря на Кьоравия?Защо плюеш кръвта която е и при теб?
А що се отнася до Българина, съгласен съм и никой не е казал че има типичен вид, но той много прилича на Кьоравия, поне от снимките които съм виждал!

#3009 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 09:27 AM

Цитат

Въпрос,към специалистите,а тези типични лиса? :o :o

Кои по точно? Кучетата или водачите ;D ;D ;D

#3010 Потребителят е офлайн   gerdan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 09:31 AM

Цитат

Цитат

Говорех за произхода на кучето ,което си видял в Банско,за него са те качили на черешата.
За Караман-Бък нямам нищо за произхода му,а и не ме интересува,достатъчно ми е да ми кажеш дали всичките му зъби са в устата,ако липсват не ми казвай,че липсват ,защото са счупени. B)
Казвам това което ми каза човекът, който го водеше.А ти познаваш ли го?Дай някакви координати, че ми стана доста интересно!След два дни съм пак в Банско и ще го намеря.

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни