Фотогалерия на БОК
Публикувано: 07 March 2007 - 07:49 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 07 March 2007 - 10:02 AM

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !
Публикувано: 07 March 2007 - 12:40 PM
мъжкари на последната изложба в София през изминалият "уикенд".
Кучето се казва КАРАМАН То - По и е от Равно Поле
или някакво село в близост до Равно Поле.
То бе избрано за победител в откритият клас
и стана второ след Шампионът КАЛОЯН Деливан
в класирането за най-добро мъжко куче на изложбата.
Прикачени файлове
-
_____________.jpg (71.18K)
Брой сваляния: 416
Публикувано: 07 March 2007 - 05:52 PM
Прикачени файлове
-
22022007211______.jpg (45.83K)
Брой сваляния: 414
Публикувано: 07 March 2007 - 06:03 PM
Публикувано: 08 March 2007 - 05:19 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 08 March 2007 - 06:51 PM
Цитат
Благодаря за съвета cheers bgflag Жалко е , че желаната от мен скачка не стана , но тя е млада и ще работим с нея 1super

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !
Публикувано: 08 March 2007 - 08:12 PM
Прикачени файлове
-
BOK.jpg (92.26K)
Брой сваляния: 396

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 09 March 2007 - 08:09 AM
верно е че не сме разбирачи като теб, ама кво общо има тия две кучета?
Казваш че са една кръвл. ми те немат нищо общо.можге аз да не разбирам ама по ми се харесва старото!Некак си по истинско е!
Прикачени файлове
-
post_59_1171478523.jpg (63.35K)
Брой сваляния: 572
Публикувано: 09 March 2007 - 08:10 AM
Прикачени файлове
-
post_59_1173169227.jpg (136.94K)
Брой сваляния: 540
Публикувано: 09 March 2007 - 09:29 PM
Цитат
Казваш че са една кръвл. ми те немат нищо общо.можге аз да не разбирам ама по ми се харесва старото!Некак си по истинско е!
Като не сте разбирачи , научете се поне как да питате! Това дето не ти харесва е на 10 месеца , Беловския е най малко на 10 години на снимката ,а Гера е на 2 години. Така , че на младия още му предстои да става куче. Когато беше на 8 месеца един "умник" качи много лоша негова снимка само и само да уязвят С.Попов и оплюха палето. Ако го видиш на живо съм сигурен , че ще си промениш мнението. Иначе и двете млади кучета вървят по Беловеца.
Публикувано: 10 March 2007 - 12:42 AM
още един нов/стар интригант в стил "а ла petko" се е пръкнал. Или фурнаджийската лопата с дублиращ се НИК се учи на "аборигенен език".
Аз очаквам вече да поместват снимки не на 8 месечни БОК кучета , а на кутрета снимани с видеозон в утробата на майката и да провокират.
Според мен за тяхно добро е да станат първо граждани на България-да се научат да пишат и тогава да използват езика за интрижки.
В 2 изречения и дрогиран афгански талибан няма да направи толкова грешки:
==========================================================
" г-е Попов,
Казваш че са една кръвл. ми те немат нищо общо.можге аз да не разбирам ама по ми се харесва старото!Некак си по истинско е! " -край на цитата.
==========================================================
Да не говорим за обръщението към г-н Попов на "ти", от елемент който е на светлинни години от неговия интелект. b)
Но пък и смеха е здраве ! BEER
bgflag
Публикувано: 10 March 2007 - 12:46 PM
Прикачени файлове
-
IMG_0234.jpg (108.12K)
Брой сваляния: 374

Публикувано: 10 March 2007 - 04:29 PM
Прикачени файлове
-
_______26_.jpg (66.7K)
Брой сваляния: 368
Публикувано: 10 March 2007 - 07:19 PM
"Беловеца" е кучето оставило най-голямо потомство в нашата порода и това е така и в трите клуба и то от приплоди получени само от мен. Такива има още само на едно място, но те се развъждат линейно и без моя заслуга. Друго характерно за Мурад е че освен много плодовит, той беше и невероятен подобрител при всяка кучка, като такива ставаха и всичките му пряки потомци, внуци пра и пра-пра внуци нещо, което не може да се каже за много водещи кучета какъвто е случая с Пепеляновото куче например. Това може да се дължи и на факта че "Беловеца" е кучето с най-стария произход в нашата порода. Не че Шаро-Пепелян не беше едно повече от прекрасно куче или някои други подобни примери. А може би решаващ се оказа и факта че племенната работа с Мурад, беше изключително успешна.Поздрав! cheers bgflag