Фотогалерия на БОК
Публикувано: 13 April 2008 - 09:21 PM
Реших да ви покажа едно мое приятелче..Бари! :yahoo:
Публикувано: 13 April 2008 - 09:33 PM
Мите, тебе като те нямаше и се наложи аз да стана "кръсник" на днешната "свадба"
между мойта кучка ШИРИН от Торментор и БОИЛ от Кавхан и Боил на Тихомир Кунев !!!
БОИЛ е син на Шампионът БЪК от Сенокос на Румян (ШОМБА) и МУРА от Симеон Янакиев,
собственост на Тихомир Кунев. Той е внук по баща на ИСКЪР, по майка на БУЯН Кара Китан...
между мойта кучка ШИРИН от Торментор и БОИЛ от Кавхан и Боил на Тихомир Кунев !!!
БОИЛ е син на Шампионът БЪК от Сенокос на Румян (ШОМБА) и МУРА от Симеон Янакиев,
собственост на Тихомир Кунев. Той е внук по баща на ИСКЪР, по майка на БУЯН Кара Китан...
Публикувано: 13 April 2008 - 09:41 PM
Къде избягахте бе хора, обикновнно в неделя
хората си седят в къщи а не ходят по кръчми !!!
Тези мои снимки с "баба" ШИРИН от Торментор са подходящи за съседната тема,
където собствениците на овчарски кучета постват снимки със своите си любимци,
но аз ще ги пусна тук защото мисля че тук им е мястото и че така трябва да бъде !!!
хората си седят в къщи а не ходят по кръчми !!!
Тези мои снимки с "баба" ШИРИН от Торментор са подходящи за съседната тема,
където собствениците на овчарски кучета постват снимки със своите си любимци,
но аз ще ги пусна тук защото мисля че тук им е мястото и че така трябва да бъде !!!
Публикувано: 13 April 2008 - 09:45 PM
Цитат
Мите, тебе като те нямаше и се наложи аз да стана "кръсник" на днешната "свадба"

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 13 April 2008 - 10:09 PM
Брат на Арда,казва се Aкрам-Сарай "ТАДАМ БГ". Живее в Банкя.
Публикувано: 13 April 2008 - 10:18 PM
Цитат
Брат на Арда,казва се Aкрам-Сарай "ТАДАМ БГ". Живее в Банкя.
И той е хубав като сестра си, браво !!!
Той и АРДА бяха деца на кучка от Миро Арсенов,
но аз забравих как се казваше тя и кой им бе баща ? ? ?
Ако обичаш напиши нещо повече за произхода на АРДА ? ? ?
Публикувано: 13 April 2008 - 10:28 PM
Майката е Одра "КАГАН" и е произведена от Мирослав Арсенов,собственост е на р-к "ТАДАМ БГ" на Тодор Иванов. Бащата е Мечо "ВИК",произведен от Виктор Будинов и собственост на Аврам Петков.
Публикувано: 13 April 2008 - 10:34 PM
Цитат
Майката е Одра "КАГАН" и е произведена от Мирослав Арсенов,собственост е на р-к "ТАДАМ БГ" на Тодор Иванов. Бащата е Мечо "ВИК",произведен от Виктор Будинов и собственост на Аврам Петков.
Благодаря ти за бързия отговор. За Мечо се сещам от кого беше, но за Одра не. Кои са и родители ?