Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#341 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 March 2007 - 07:03 PM

Цитат

Опааа, г-н Председателя нещо си изпуска нервите май! b)
Защо? Това не е в стила Ви? Вече двама човека дават информация която далеч не потвърждава Вашата, напротив! И Вие вече сте притеснен! b) Обиди, нарицателни, не така!!! l)

А вие господине знаетели нещо по въпроса или пишете само времето да ви минава.Ако знаете откадеса просто напишете а ако не знаете замълчете или поне не правете интриги.И не само вие имате Пепелянови и Славейкови дамазлъци.Попитах ви да ви дам ли едно кутре от прякия потомък на Шабан който е произведен от сем.Кискимови а не от Славейко с който обичате да парадирате.

#342 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 07:10 PM

Цитат

Цитат

Защо? Това не е в стила Ви? Вече двама човека дават информация която далеч не потвърждава Вашата, напротив! И Вие вече сте притеснен! b) Обиди, нарицателни, не така!!! l)

А вие господине знаетели нещо по въпроса или пишете само времето да ви минава.Ако знаете откадеса просто напишете а ако не знаете замълчете или поне не правете интриги.И не само вие имате Пепелянови и Славейкови дамазлъци.Попитах ви да ви дам ли едно кутре от прякия потомък на Шабан който е произведен от сем.Кискимови а не от Славейко с който обичате да парадирате.

Знам много неща, господине, повече от колкото може да си представите! b)
Не правя интриги, а търся истината! Това е най важното!
А за кутретата - благодаря, но си имам, ако реша да си взема ще Ви се обадя! l)

#343 Потребителят е офлайн   bat_ico Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 07:45 PM

Много ми е интересно бай Рамиз как е посрещнал г-н Попов, след като знам отношението му към него.

#344 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 08:14 PM

Господа пишете във фотогалерия! Има други секций на форума където да спорите и доказвате, тук публикувайте снимки които доказват думите Ви,ако разполагате с такива.Така няма да отблъсквате останалите потребители,дори напротив!
Благодаря ! a)

#345 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 08:36 PM

Верно ,че мястото не е тука ,но още утре или вдругиден ако не съм зает ,ще звънна лично на Коцката и ще отскоча до него ,че не съм го виждал 3 седмици и всичко ще стане ясно
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#346 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 08:42 PM

Кутрето от аватара ми също е от Коцето b)
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#347 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 08:42 PM

Цитат

Именно на това му казват да търсиш под вола теле!

Кара- Динчев,ние знаем ,че ти отдавна намери телето под вола,като изкара поколение от немска овчерка и шотландско коли,и това поколение взе да афишираш като създаване на нова порода овчарско куче,явно от него време са ти още мераците по тая тема . b) b) b)
Обаче знам ,че това не ти беше първата кръстоска ,която направи,но другата не е обект на кучкарлъка l) l) l) .

#348 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 09:19 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Коцето от Таваличево познавам лично от десетина години и смятам, че е доказано име в породата и човек, с който лесно се общува и може да си сътрудничи всеки, а не като тези, които явно изпълняват нечия поръчка и нопрекъснато търсят под вола теле. По този повод искам да кажа че кучетата на Цуфата, за които говорих нямат нищо общо с Кюстендил

Продължавате упорито да пишете неща, които са далеч от истината.
Защото не я знаете? Или защото ви е по изгодна неистината.
Именно на това му казват да търсиш под вола теле!

Кучетата на Юсуф Кунгьов, които представихте тук имат много общо с Кюстендил и нищо общо с Беловеца.
bgflag

Вие не стига че не знаете, но и не искате да научите, а на всичко отгоре без да сте никой в овчарското куче, откровенно и нагло не само отричате общоизвестни истини но и непрекъснато се опитвате със своите ПСЕВДО информации да манипулирате други радетели на овчарското куче. Шаро "Генерала" е син на Беловския Мурад 2, който е син на Беловския Мурад- Миро от кучката на Искрен, която също е по Беловеца. Той и брат му от едно кучило са живи и здрави и аз ги видях преди няколко дни и ходя постоянно при Цуфата от 1983г. когато Вие още не сте знаел кучето колко крака има и който и да сте, сте много далече от правилната информация за тази порода. bash bgflag За справка можете да попитате хората, които бяха с мен първия път Стефчо Йорданов от Силистра, а втория Румяна и Станислав Начеви от Варна Ходихме и до Бай Рамиз и ни сподели доста интересни неща за "очарованието" от някои свои бивши "пернишки" "другари". Доста хора станаха свидетели на интересни факти , а между тях и Емин Гичмен, който дойде де ни тегли, тъй като спукахме картер точно пред саята на бай Рамиз. Като му дойде времето може да споделя!!! bgflag

Очевидно е, че нямате представа откъде са тези кучета, но упорито СЪЧИНЯВАТЕ НЕистини. Въвличате и други хора с надеждата да сте по убедителен. Но не сте. И с всяка следваща НЕистина все повече подкопавате разклатеният си авторитет.
По достойно е да си признаете греховете и да се одтеглите.
bgflag
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

#349 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 09:21 PM

ФОТОГАЛЕРИЯ означава публикуване на СНИМКИ,едни хубави нещица показващи разни обекти,в нашия случай-кучета! Показвам какво са това снимки малко по-долу! За останалото( особенно за "его-доказване" на гърба на кучетата) има както споменах преди други секций на форума! fow

#350 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 09:23 PM

bgflag

Прикачени файлове

#351 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 09:37 PM

Прав си орландо,темата е за снимки b)

Прикачени файлове

#352 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 09:42 PM

Цитат

ФОТОГАЛЕРИЯ означава публикуване на СНИМКИ,едни хубави нещица показващи разни обекти,в нашия случай-кучета! Показвам какво са това снимки малко по-долу! За останалото( особенно за "его-доказване" на гърба на кучетата) има както споменах преди други секций на форума!  fow

orlandopg, да не би да казвате, че ИСТИНАТА за произход на кучета НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА?!?
Горко и на порода, развъждана от подобни селекционери...

п.п. в процеса на доказване участват и снимки.
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

#353 Потребителят е офлайн   Klarans Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 09:45 PM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#354 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 09:46 PM

Казва че си има тема където може да доказвате - това би трябвало да е галерия.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#355 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 10:08 PM

Цитат

Цитат

ФОТОГАЛЕРИЯ означава публикуване на СНИМКИ,едни хубави нещица показващи разни обекти,в нашия случай-кучета! Показвам какво са това снимки малко по-долу! За останалото( особенно за "его-доказване" на гърба на кучетата) има както споменах преди други секций на форума!  fow

orlandopg, да не би да казвате, че ИСТИНАТА за произход на кучета НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА?!?

b) b) b) определено не четете какво се пише ако не е "истина" ! Интересува ме уважаема/и но не в галерията за снимки и не по този "начин",с 10 различни мнения от 5 различни хора за 1 куче! Моля Вас и всички други да се съобразите с разделението на секцийте в този форум! Благодаря Ви!

ПП: да,но коментарите към участващите снимки и съпровождащите ги заяждания на друго място.Приятна вечер!

#356 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 10:10 PM

и моля следете размера на снимите,от големината страда качеството и най-вече красотата на снимката и показваните на нея кучета! 1super

#357 Потребителят е офлайн   stefan22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 10:14 PM

bgflag

Прикачени файлове

#358 Потребителят е офлайн   stefan22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 10:44 PM

bgflag

Прикачени файлове

#359 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 11:10 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Знам много неща, господине, повече от колкото може да си представите! b)
Не правя интриги, а търся истината! Това е най важното!
А за кутретата - благодаря, но си имам, ако реша да си взема ще Ви се обадя! l)

Като толкова много знаете коментирайте кучето на снимката, която съм ви пуснал като веществено доказателство. Нервите не съм си изпускал дори когато собственоръчно съм изхвърлял провокатори мишоци от мероприятия на БРФК и НК БОК, оставяйки някои от тях да ядат хляба и агнетата на любителите и деятелите на овчарското куче и да чуят някоя дума от извора, защото тогава и покрай нас прохождаха. А бай Рамиз ми е приятел от преди да сте чували за нашата порода - овчарското куче както дори самия той го нарича и до ден днешен. Утре ще пусна и негови снимки с дъщерята на Станислав и Румяна Начеви- Радина, които направих преди няколко дни на последната ни среща. Не знам какви очи имате да лъжете така безогледно- ми нали има една камара народ дето ги знае всички тези неща и излагацията ви става още по-голяма. Нямате досега един изнесен факт, който да се потвърди с достоверност, макар значението на тази дума да не ви е съвсем ясно, а и не отговаряте на конкретиката, която подавам. Не сме съперници! Искам по-стойностни, които да ме импулсират за спор. С вас сме на различно ниво и съжалявам, ако съм ви засегнал, тъй като наистина човек трябва да е снизходителен с такива. wink bgflag
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#360 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 11:17 PM

Цитат

Цитат

Кара Аз Истината я знама а и доста работи знам но това е друга тема ,нали така.

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни