Фотогалерия на БОК
Публикувано: 16 April 2008 - 07:18 AM
Данди не ги слу6аи тия толкова са заслепени от лингиите си 4е твоите им се струват странни :yahoo: не вийда6 ли 4е сами си се хвалят :huh: а ти продалжаваи все така вси4ките ку4ета са страхотни :->) е и тая е от централни родопи и си работи много добре с ожцете поздрави :yahoo:
Публикувано: 16 April 2008 - 01:07 PM
Цитат
Данди не ги слу6аи тия толкова са заслепени от лингиите си 4е твоите им се струват странни :yahoo: не вийда6 ли 4е сами си се хвалят :huh: а ти продалжаваи все така вси4ките ку4ета са страхотни :->) е и тая е от централни родопи и си работи много добре с ожцете поздрави :yahoo:
Как ще са заслепени - та едно куче ако няма 80-90 санта и 100-120 кг, куче ли е? Не говорете така - знаят си те хората - нали след някой и друг ден ще има IronDog - ще бутат гуми, ще теглят камиони, как тези дребосъци и кльощаци на dandi ще се справят с изпитанията - да си стоят там в родопите и да си гонят вълците. За друго явно не стават ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 16 April 2008 - 01:14 PM
Цитат
Цитат
Как ще са заслепени - та едно куче ако няма 80-90 санта и 100-120 кг, куче ли е? Не говорете така - знаят си те хората - нали след някой и друг ден ще има IronDog - ще бутат гуми, ще теглят камиони, как тези дребосъци и кльощаци на dandi ще се спрашят с изпитанията - да си стоят там в родопите и да си гонят вълците. За друго явно не стават ;D ;D ;D
Вано,мислех те за по разумен,но гледам,че само наливаш масло в огъня,уж не беше от никой.Я покажи някое твое овчарско да си сверим часовниците,стига само думи.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 16 April 2008 - 01:25 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Как ще са заслепени - та едно куче ако няма 80-90 санта и 100-120 кг, куче ли е? Не говорете така - знаят си те хората - нали след някой и друг ден ще има IronDog - ще бутат гуми, ще теглят камиони, как тези дребосъци и кльощаци на dandi ще се спрашят с изпитанията - да си стоят там в родопите и да си гонят вълците. За друго явно не стават ;D ;D ;D
Вано,мислех те за по разумен,но гледам,че само наливаш масло в огъня,уж не беше от никой.Я покажи някое твое овчарско да си сверим часовниците,стига само думи.
Как ще съм от никои бре Лайка, от БОК съм - поне 100 пъти съм го казвал. Моите не стават за сверяване на часовници. Те бяха актуални между 1986-докъм 92-93, после вече не интересуваха никой ;D Обещавам, че другият път като си ида на село ще направя снимки, а и ще покажа малко от това време, само трябва да ги сканирам.
И какво масло наливам в огъня - просто си казвам мнението - както правят всички тука - опитвам се даже понякога да ги подтикна към разговори относно проблемите на кучето, но явно и това е трудно. Откъдето и да се завърти разговора все към името се насочва.
Но ако мислиш, че с някой пост подклаждам огъня, изтрий го, или ме банни, дали аз ще пиша във форума или не все тая, ама понякога и аз не издържам като гледам какви простотии пишат някой господа и си казвам мнението.
Те това е.

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 16 April 2008 - 02:11 PM
Цитат
Цитат
Ванко2 кажи не6то за този 4ервения страхотен е? B)
А бре ,брат ми,как ще ти цъфна във Велинград ,не е истина направо. ;D ;D ;DОт къде го извади това чудо?

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл