Цитат
Цитат
Я Стефчо,добре дошъл.Вземи ги стегни малко тия хора..."шампионе"... ;D ;D ;D
хората, с които съм работил, а това са Сашо Попчев, който малцина познават, известния на всички Ефтим Стамболов-Ефти от Велинград, с който много отдавна въртя кръв и не само съм му давал но и много съм взимал от него защото той е "СТАРА КЪЩА" в породата от Велинград. Пьотр Георгиевич и известния на всички Димитър Тодоров- Барзата от Пазарджик, хората от Пловдив, Хасково, Съединение, Кърджали, Добрич, Силистра, Варна, Шумен, Бургас, Троян, Видин, Враца, Монтана, Габрово, В. Търново. Разбира се известните клубове в Банско, Г. Делчев, Баня, Благоевград, Перник Кюстендил и Радомир и да не забравяме регионалния клуб в Пазарджик.
Един път попитах ,но подминахте въпроса ми,кои са хората ,членове на НКБОК в Кюстендил,щото на мен ми се струва ,че такъв тук няма ;)?Работите с хора ,които отглеждат САО ,които познавам ,а някои ,от които са ми близки приятели,ако пък говорите за Коцето ,то той е застъпник за КК.Знам ,че се познавате и сте вземал кучета от него (това как бихте го коментирал),а и целувки му раздавате ;D(нали бях там) ,което няма лошо нали сте приятели.Гледам господин Наков (шефа на ПФК "Локомотив" Пловдив) води едни мелези ;)особено единия ,дали нямат нещо общо?Все забравям да питам от къде ги е взел.Та бихте ли ми отговорил кои са членовете?
Поздрави