по-добре за смях,отколкото за резил, ;D. а ти в ролята си на какъв ме критикуваш?
ати като каква даваш мнения без даси виждала кучетата или избиваш компллекси дасе правиш на компетентна
Абе фифи,като си давам мнението,това не е избиване на комплекси,избиват се такива,когато се ерчиш и нападаш по форумите. ьз си коментирам,права или не това е.
Anna 3 да те питам, ти колко пъти си виждала Пирин- негъра???? Аз немога да ги преброя.Пък и съм виждал доста негови синове и дъщери та знам, че повечето на шарка ги кара досущ, като кучето на jolyp.
Anna 3 да те питам, ти колко пъти си виждала Пирин- негъра???? Аз немога да ги преброя.Пък и съм виждал доста негови синове и дъщери та знам, че повечето на шарка ги кара досущ, като кучето на jolyp.
:->)Макар и по малко на брой групата от Хасково се представи на ниво-благодарим на организаторите за проведената много добра изложба в Велинград имаше отлична организация и награден фон стана добра изложба независимо че някои хора се опитваха да я бойкотират
:->)Макар и по малко на брой групата от Хасково се представи на ниво-благодарим на организаторите за проведената много добра изложба в Велинград имаше отлична организация и награден фон стана добра изложба независимо че някои хора се опитваха да я бойкотират
Най важното е вие и ние да сме доволни,вие като гости ние като домакини :palec:а па кой какво е казал е без значение ;)