Фотогалерия на БОК
Публикувано: 24 May 2008 - 10:50 PM
Цитат
B)
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=7066.0;attach=143448;image
Hi pack,
То и наш`то кат вашто бре... ;D
Гаче`ли са от една порода. :->)

Гледа ме "мръснишки " защото днес ги ваксинирах. ;)
Публикувано: 24 May 2008 - 11:07 PM
Публикувано: 24 May 2008 - 11:57 PM
Цитат
а-а-а, туй да нее твоя реколта бре петков :->)
Публикувано: 25 May 2008 - 12:16 AM
Днес на един от най - Българските празници - 24 Май аз се извиних на моите кучета и на Господ за случаите, когато съм слагал синонима "каракачански" вместо или пред "Български Овчарски Кучета", било поради бързане в кълването по клавиатурата или пропуски.
Един народ, който е дал славянската писменност на много свои събратя, и е успял да я съхрани въпреки петвековното робство и гонения, не заслужава да забравя за своето епично минало. А ние сега да се гаврим с чуждици в нашето слово. "О нерзумнии ..."
Затова е редно името на нашите любимци да е БЪЛГАРСКО Овчарско , а след това синонимите : пастирско, влашко, каракачанско, помашко, горанско..."монтанско"... Защото Нашето куче е същствувало и преди те да се появят по нашите Български земи.
Това е.
Всичко друго са си интереси и далавери, на Българо-изменници и търгаши, на повечето от които това занимание им е Единственният способ за приходи, поради некадърността им да изхранят и усигурят себе си или своето семеиство с друг вид работа или бизнес.

Новото поколение.
Един народ, който е дал славянската писменност на много свои събратя, и е успял да я съхрани въпреки петвековното робство и гонения, не заслужава да забравя за своето епично минало. А ние сега да се гаврим с чуждици в нашето слово. "О нерзумнии ..."
Затова е редно името на нашите любимци да е БЪЛГАРСКО Овчарско , а след това синонимите : пастирско, влашко, каракачанско, помашко, горанско..."монтанско"... Защото Нашето куче е същствувало и преди те да се появят по нашите Български земи.
Това е.
Всичко друго са си интереси и далавери, на Българо-изменници и търгаши, на повечето от които това занимание им е Единственният способ за приходи, поради некадърността им да изхранят и усигурят себе си или своето семеиство с друг вид работа или бизнес.

Новото поколение.
Публикувано: 25 May 2008 - 12:17 AM
Цитат
Днес на един от най - Българските празници - 24 Май аз се извиних на моите кучета и на Господ за случаите, когато съм слагал синонима "каракачански" вместо или пред "Български Овчарски Кучета", било поради бързане в кълването по клавиатурата или пропуски.
Един народ, който е дал славянската писменност на много свои събратя, и успял да я съхрани въпреки петвековното робство и гонения, не заслужава да забравя за своето епично минало. А ние сега да се гаврим с чуждици в нашето слово.
Това е.

Новото поколение.
Един народ, който е дал славянската писменност на много свои събратя, и успял да я съхрани въпреки петвековното робство и гонения, не заслужава да забравя за своето епично минало. А ние сега да се гаврим с чуждици в нашето слово.
Това е.

Новото поколение.
Амин !
Публикувано: 25 May 2008 - 12:32 AM
Цитат
Браво!!!
петков, я дай една снимка на вилата и байрака отгоре :->)
Байрака му требе вятър да се вее . ;)
А вятърът го правим ние Българите.
Иначе до сега да бяха го сменили с месечина :'( или сърп и чук :o :rolleyes:
И тогава кучетата ни яли...

Публикувано: 25 May 2008 - 12:35 AM
Цитат
Цитат
Браво!!!
Байрака му требе вятър да се вее . ;)
А вятърът го правим ние Българите.
Иначе до сега да бяха го сменили с месечина :'( или сърп и чук :o :rolleyes:
И тогава кучетата ни яли...

ха така!
Браво.
айде аз съм до тук, че кокшките ми ша почнат да са събуждат, пък аз още не съм легнал.
Да не забравяме, кои са дедите ти, какво са ни оставили и да бъдем достойни да го предадем на поколенията.
Публикувано: 25 May 2008 - 09:00 AM
Цитат
Цитат
B)
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=7066.0;attach=143448;image
Hi pack,
То и наш`то кат вашто бре... ;D
Гаче`ли са от една порода. :->)

Гледа ме "мръснишки " защото днес ги ваксинирах. ;)
АЛЬОША ВАШ,АМА ЦИМЕНТА НАШ ;D
Публикувано: 25 May 2008 - 11:50 AM