Фотогалерия на БОК
Публикувано: 28 May 2008 - 09:00 PM
Може би това е най-красивия БОК който съм виждал твое производство ли е gerdan ?
Публикувано: 28 May 2008 - 09:46 PM
явно не бях точен - с този цвят имам предвид- преобладаващо черно и малко бяло ... К`во всеки има мнение не мислиш ли ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Публикувано: 28 May 2008 - 11:09 PM
Разбира ги тоз ванко 2 кучетата еиййййй,направо съм поразен каква проницателност :rolleyes:.Те по тоз Велинград от таз минерална вода явно имат свръхсензорни възприятия :huh:,само ми е чудно как не е написал книга до момента :sos:.Явно отдавна се занимава с чобанегите тоз момък ,сигурно поне две години е отделил на породата.
Публикувано: 29 May 2008 - 06:13 AM
Цитат
Разбира ги тоз ванко 2 кучетата еиййййй,направо съм поразен каква проницателност :rolleyes:.Те по тоз Велинград от таз минерална вода явно имат свръхсензорни възприятия :huh:,само ми е чудно как не е написал книга до момента :sos:.Явно отдавна се занимава с чобанегите тоз момък ,сигурно поне две години е отделил на породата.
Публикувано: 29 May 2008 - 08:07 AM
Хей gerdan - ти да не публикуваш снимки на моето куче бе B)
А сега кое е твойто и кое моето??? :P :P :P
А сега кое е твойто и кое моето??? :P :P :P

Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя,
със смелостта да променя нещата, които мога,
и с мъдростта винаги да правя разлика между двете.
Публикувано: 29 May 2008 - 07:00 PM
Черньо :blink:

И едно друго куче на 3 години със сходна окраска ;)

И едно друго куче на 3 години със сходна окраска ;)

Публикувано: 30 May 2008 - 11:57 AM
Изложбата на Българско овчарско куче в гр.Пазарджик на 30.05.2008г.-събота СЕ ПРЕМЕСТВА на около 1000м-к-с "Фазанарията"/бивша резиденция на ОК на Партията/.
Начало на изложбата - 10.00 ч.
Съдии-Емин Гичмен,Лиляна Стойкович,Николина Давидовска,Пламен Митрев.
Такса участие-10.лв.
Начало на изложбата - 10.00 ч.
Съдии-Емин Гичмен,Лиляна Стойкович,Николина Давидовска,Пламен Митрев.
Такса участие-10.лв.