Фотогалерия на БОК
Публикувано: 01 July 2008 - 07:44 PM
Цитат
е кк,де го чете,че да ма питаш бре дяволе,пак се измъкваш. :yahoo:Туй нали е
Фотогалерия на БОК,или се бъркам.
хич ни са измъквам ами нали трудно схващам, ошашявих са.
като ма няма и като отворя изведнаж гледам по 10 писаници насам натам и аз докат схвана кое къдей :huh:
ма няма да ми забелязваш, щото аз съм с кокоши мозък, както вика аннна Голямата Шпакла ;D
Публикувано: 01 July 2008 - 07:50 PM
Цитат
Цитат
А,сега по-добре ме пита,разбрах та,че кой ти е казал,че
като ма няма и като отворя изведнаж гледам по 10 писаници насам натам и аз докат схвана кое къдей :huh:
ма няма да ми забелязваш, щото аз съм с кокоши мозък, както вика аннна Голямата Шпакла ;D

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 01 July 2008 - 08:06 PM
Цитат
Цитат
Цитат
А,сега по-добре ме пита,разбрах та,че кой ти е казал,че
виж кво.
ако си мираклия може и да са здавим ама не виждам как петел ша навий на БОК. ;D
Публикувано: 02 July 2008 - 01:17 AM
Цитат
Добро утро didointer ,
Окъснял си, и ако си глътнал повече чашки ичкия, просто си легни да се наспиш.
Недей така директно с рогата напред. Все пак това е свободен форум на свободни хора и който и когато си желае влиза чете или пише в него.
И имай в предвид , че това което ти изглежда така, не точно така ;). Или совите не са това което са.;)
Без да ставам адвокат на когото и да било мярнах последните ти постове и прочетох едно и също:
"тука все едни и същи капацитети могат да се видят,ако не е ванко2 то ще е горския или обратно,уж не коментирали снимки а си правят свирчоци един -друг.така е шуробаджанащина,типично по нашенски.ако е лошо кучето се коментира колко е кофти ,ако е хубаво не се коментира"
"мисля че в тоя форум няма какво да се научи,тук си пишат 4-5 човека които са познати и си мерят чурките не намирам смисъл повече да влизам и да се занимавам със диви селяни които чудно как имат и компютър опитвам се на да намеря диалог но не намирам такъв.май качам снимки сам да си ги гледам и коментирам"... и така в същия дух.
Страдаш от синдрома на вечната незадоволеност. Приеми че животът е просто такъв и недей с рогата, колега.
Пази си нервните клетки че те са единствените които не се регенерират. ;)
Като се наспиш - утрото ти ще бъде по-мъдро и по-светло от вечерта.
Поздрави на "Бельо", на Добрич и аверите обичащи БОК !
Лека нощ !
Публикувано: 02 July 2008 - 11:57 AM
Цитат
Страхотна стойка.
А на горната снимка това да не е футболна врата.Ако я сложат за вратар на националния отбор - гол няма да ни вкарат-ще им изпокъса гащите на противниците ;D. Само тогава и европейски и световни титли са наши. :->)
Публикувано: 02 July 2008 - 12:09 PM
Цитат
Как позна ?
Нещо за ложата... и ордена на темплиерите си попрочела предполагам, че след това идва CIA and FBI .
Възприемай ни като едно цяло.Защото бях писал: Совите не са това което са. ;)
А тва за "националния" ще го обсъдя с Боби. Те що африканци напраиха Българе, а нашто си е таман БОК.
Публикувано: 02 July 2008 - 12:32 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ади ма :angry:
халката ми найстина й като кофа, ма чак пък футболна врата :huh:
Остай го - днес не сии пил хапа. ;)
Публикувано: 03 July 2008 - 12:19 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 July 2008 - 12:38 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 July 2008 - 08:27 AM
Цитат
То убаво, че ще има общо събрание (доколкото разбрах от 3 години не е имало), ама по-важното ще е какъв е дневния ред на това събрание - и какво ще е бъдещето на клуба и породата след това събрание.
Гледам, че сте се активизирали г-н Попов, ако не ви затруднява ще ни осветлите ли по-подробно по съдържанието на това съобщение от БРФК
Цитат
Днес 09.06.2008 г. на Упварителен съвет на БРФК се взе следното решение:
Обслужването на развъдната дейност на породата Българско овчарско куче в България, минава към Служба Племенна книга на БРФК, където се поема и неговата организация. Всички съпътстващи развъждането документи се изпращат до БРФК на вниманието на Юлия Велкова /завеждащ СПК на БРФК/ Обслужват се всички кучета от породата Българско овчарско куче.
И каква ще е ролята на НК БОК след като развъдния процес ще се обслужва от БРФК?

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн