Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 August 2008 - 10:11 PM
сори за повторението,нета ми е под всякаква критика тази вечер.
Публикувано: 31 August 2008 - 10:03 PM
На 7 септември 2008 г. в 10 ч. в местността Ямака гр.Хасково на рокерския стадион /до големия стадион/ се открива национален шампионат на българско овчарско куче организиран от Национален Клуб Българско Овчарско Куче редовен член на БРФК, която е единствен член на FCI в България. Поканени са радетелите на българско овчарско куче от цялата страна за да премерят сили с най-добрите.
Изключително богат награден фонд.
Желаещите да участват се записват на място срещу такса от 5 лева от 9 ч. на 07.09.
Организатори на мероприятието - БОК, гр.Хасково с председател Недялко Иванов.
Съдии на изложбата са международни FCI съдии : Стефан Попов, председател на НК БОК и Емин Гичмен, зам.председател на НК БОК.
Телефон за връзка и доп.информация:
0878 218611 Мариана Иванова
0877 018611 Недялко Иванов
Изключително богат награден фонд.
Желаещите да участват се записват на място срещу такса от 5 лева от 9 ч. на 07.09.
Организатори на мероприятието - БОК, гр.Хасково с председател Недялко Иванов.
Съдии на изложбата са международни FCI съдии : Стефан Попов, председател на НК БОК и Емин Гичмен, зам.председател на НК БОК.
Телефон за връзка и доп.информация:
0878 218611 Мариана Иванова
0877 018611 Недялко Иванов

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 01 September 2008 - 12:09 PM
Организацията от Велико Търново заявяваме участие на 7-ми септември на изложбата в Хасково!Не се и съмняваме че ще стане хубава изложба предвид силния Хасковски клуб и добрата организация както и богатия награден фонд който са предвидили организаторите,тук е и момента да ги поздравим :->)И нека повече радетели на Българското овчарско куче да се присъединят :->) :->) :->)
Публикувано: 01 September 2008 - 02:59 PM
и още - може и да Ви омръзне ама... мойто гарже си е ..абе мое! :blink: :P :yahoo:

Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя,
със смелостта да променя нещата, които мога,
и с мъдростта винаги да правя разлика между двете.
Публикувано: 01 September 2008 - 03:26 PM
Да мое е -защо питате така да не би някой да има претенций към него? (шегувам се :-)
Сега качвам снимки - доста в лична галерия като стане ще Ви кежа ако желаете да ги разгледате. B)
Сега качвам снимки - доста в лична галерия като стане ще Ви кежа ако желаете да ги разгледате. B)

Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя,
със смелостта да променя нещата, които мога,
и с мъдростта винаги да правя разлика между двете.