Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 September 2008 - 09:39 AM
благодари на всички участници които ни уважиха с присъствието си :->)
Успех и до нови срещи :->)
....Извинявам се за лошото качество на снимките и че не успях да снимам и покажа всички близо 60 учасващи екземпляра от породата
но да се надяваме че ще има и други снимки......
Публикувано: 09 September 2008 - 11:37 AM
Цитат
От къде го и--кахте ,път тоя Клас "Работен". В стандарта пише -"без изпит за работа" - Хайде стига толкоз,всеки лунгур с пороци,да го ръгате по изложбите в някакъв клас,които нямате право да имате.
Публикувано: 09 September 2008 - 02:28 PM
Цитат
Цитат
От къде го и--кахте ,път тоя Клас "Работен". В стандарта пише -"без изпит за работа" - Хайде стига толкоз,всеки лунгур с пороци,да го ръгате по изложбите в някакъв клас,които нямате право да имате.
И аз доста се чудех навремето, че има клас работен за порода, в стандарта на която пише без работни изпитания - ама после ме светнаха, че там се явявали кучета, които не били баш по стандарта - е в нормалните породи тея кучета са племенен брак и въобще не участват по изложбите, ама както и да е ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 09 September 2008 - 02:50 PM
Цитат

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 09 September 2008 - 02:54 PM
Цитат
Цитат
Изложбата беше за всички любители на тази порода които искат да участват :->)
Без ограничения :palec:
Публикувано: 09 September 2008 - 03:29 PM
Цитат
Положението е халифакс - досега се рояха националните клубове - сега почнаха и регионалните. ;D ;D ;D
А това със захапката е интересно - ама може да са и пернали с един чук долната челюст и да се е нормализирала ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 09 September 2008 - 03:49 PM
Цитат
р-к Каракуш гр.Хасково
Джоли ,защо се опитваш да развалиш мнението ,което имам за тебе?Как може да пускаш снимки от изложбата ,а не казваш ,че те са от Камчия?

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 09 September 2008 - 04:00 PM
Признато от FCI, AKC, The KC.
Преди 20-на години група ентусиасти създават клуб на породата YYYYYY. 10-на години по-късно от този клуб се отцепват недоволни и създават нов.
5 години по-късно от единия клуб се отделят недоволни и създават нов. 2 години по-късно и другия се разцепва на 2.
В момента колкото кучета толкова клубове - породата не е призната от никой.
Намерете приликите.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 09 September 2008 - 04:17 PM
Цитат
Цитат
р-к Каракуш гр.Хасково
Джоли ,защо се опитваш да развалиш мнението ,което имам за тебе?Как може да пускаш снимки от изложбата ,а не казваш ,че те са от Камчия?
Не виждам да съм направила нещо нередно-Ако е така може да ги изтриете :palec:
Публикувано: 09 September 2008 - 05:52 PM
Цитат
Ако някога имаме възможност да се запознаем ще разбереш че си в ужасна грешка-относно това че съм излъгала
Ти просто не познаваш човека когото обвиняваш
Жив и здрав :blink:
Публикувано: 09 September 2008 - 08:24 PM
Цитат
Съгласен съм с теб ,карамане! :palec:На Джолито само можем да благодарим,че си е направила труда да ни информира все пак,за това мероприятие.По-важно е каква е целта на самата изложба в Хасково.Дали да събере и обедини едни хора с общи интереси и обичащи Българското Овчарско Куче,или допълнително да нажежи и без това нагорещената обстановка в РК-Хасково.
Аз лично немога да си представя РКна БОК-Хасково без хора като : Иван Чиликов,Стефан Димов-Делфина, Венко,Тихомир,Реинджера и др.от едната страна,и без хора като Недялко,Светла-Джоли,Кольо-Брадата и др. от другата страна. А вие как си се представяте,не ми се мисли :'( :'(