Цитат
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 19 September 2008 - 09:06 PM
Публикувано: 19 September 2008 - 09:10 PM
Цитат
Зъби: Здрави, големи и бели с нормален набор 42 броя. Захапката е ножицовидна. Резците са разположени в лека дъга.
Пороци:
Отклонение от стандартната захапка.
Мисля че коментарите са излишни

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 September 2008 - 09:10 PM
Публикувано: 19 September 2008 - 09:14 PM
Цитат
Сега остава да кажеш и че е Шампион на БГ.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 September 2008 - 09:20 PM
Цитат
Публикувано: 19 September 2008 - 09:25 PM
П.П. И още нещо, W.A.S.P.-Стефан е един от най-прямите хора, които познавам. Винаги ми е казвал истината в очите без значение дали ми е приятно (дори, ако се разплача), защото той просто си е такъв. За това и ценя неговото мнение дори за Мопса ми толкова високо. ;)
Публикувано: 19 September 2008 - 09:34 PM
Цитат
П.П. И още нещо, W.A.S.P.-Стефан е един от най-прямите хора, които познавам. Винаги ми е казвал истината в очите без значение дали ми е приятно (дори, ако се разплача), защото той просто си е такъв. За това и ценя неговото мнение дори за Мопса ми толкова високо. ;)
Публикувано: 19 September 2008 - 09:42 PM
Публикувано: 19 September 2008 - 09:49 PM
Цитат
Сигурно ти е казал "Виж сега моето момиче, то кучето е с обратна захапка, ама ти не се притеснявай 90% от изложбие на БОК ги съдим аз или Гичмен, ама той ми е дружка, така че не се тревожи - идваш на две три изложби даваме ти отлична оценка и айде в разплода" ;D ;D ;D
А то да беше само твоето куче - ами оня без зъбите Жа Клод Ван Дам ли беше или там както, дето Л.Бояджиев, който го е произвел, си казва че кучето е с вродена липса на зъби, и той е в разплод - даже и скачките му публикува Попов.
И после, а странно - хубаво куче, ама взе че обърна захапката. И на въпроса и кво ще правите с това куче - пълно мълчание. Е сега вече знам какво се прави, ами просто се използва за разплод.
Не е лошо май БРФК така и така ще контролира развъдния процес да вземе да направи един селекционен преглед на всички разплодници, че да не се излагаме повече.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 September 2008 - 10:03 PM
И как така: " И на въпроса и кво ще правите с това куче - пълно мълчание."??! Има хора, които си обичат кучетата и им се радват без абсолютно никакви "задни мсили"! Ние си я гледаме Херка без да имаме никакъв "кяр" от нея. Сега тя просто си доизживява щастливо (надявам се) старините. И покойната Марта е била с обратна захапка, но много Ви моля-покажете ми Ваша женска, която е по-хубава от нея?! ;) Не се заяждам нито пък целя а Ви обидя! Поздрави!
Публикувано: 19 September 2008 - 10:23 PM
Цитат
И как така: " И на въпроса и кво ще правите с това куче - пълно мълчание."??! Има хора, които си обичат кучетата и им се радват без абсолютно никакви "задни мсили"! Ние си я гледаме Херка без да имаме никакъв "кяр" от нея. Сега тя просто си доизживява щастливо (надявам се) старините. И покойната Марта е била с обратна захапка, но много Ви моля-покажете ми Ваша женска, която е по-хубава от нея?! ;) Не се заяждам нито пък целя а Ви обидя! Поздрави!
Извинявай ако съм те засегнал, но да уточня.
Когато попиташ един развъдчик, какво ще прави с кучето, което е спороци, се разбира дали ще го ползва за разплод или ще го кастрира (както е правилно, а и май е задължително по закон).
Въпросите които отправих са принципни, твоето куче беше просто един пример, как хора от които зависи породата нарушават правила на клуба, на БРФК и на МФК.
А що се отнася до това дали има по-хубаво или по-лошо куче от еди кое си - това е доста относитело - един харесва едно, друг друго.
Поздрави и на теб!

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 September 2008 - 06:03 PM
Цитат

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 20 September 2008 - 06:45 PM
Цитат
Цитат
" Присмял се коча на пръча,че му се виждат топките" ;D ;D ;D
При ВАШАТА порода ,данеби нещата да стоят много по-различно? :huh:
Публикувано: 20 September 2008 - 06:50 PM
Цитат
Цитат
Цитат
" Присмял се коча на пръча,че му се виждат топките" ;D ;D ;D
При ВАШАТА порода ,данеби нещата да стоят много по-различно? :huh:

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......