Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#5001 Потребителят е офлайн   W.A.S.P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 September 2008 - 09:06 PM

Цитат

Аз не твърдя, че разбирам-казала съм го и по-горе. Това си е лично мое мнение и аз никого не ангажирам с него. Знам само, че имам женска БОК, наистина страхотна кучка, която също е с обратна захапка, но се допусна до разплод и изкара много хубаво потомство (Дара е нейна дъщеря). С поста си по-горе исках просто да кажа, че не смятам, че едно куче е брак, ако е с обратна захапка. Това е.
Не се заяждам с вас,но след като е страхотна е изкарайте на изложба,но не в клас работен ;)да видим и съдиите дали мислят така.Кой я допусна до разплод?Този който ви я даде ли :blink:Не ме разбирайте погрешно.Поздрави

#5002 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 09:10 PM

Цитат

Аз не твърдя, че разбирам-казала съм го и по-горе. Това си е лично мое мнение и аз никого не ангажирам с него. Знам само, че имам женска БОК, наистина страхотна кучка, която също е с обратна захапка, но се допусна до разплод и изкара много хубаво потомство (Дара е нейна дъщеря). С поста си по-горе исках просто да кажа, че не смятам, че едно куче е брак, ако е с обратна захапка. Това е.

Зъби: Здрави, големи и бели с нормален набор 42 броя. Захапката е ножицовидна. Резците са разположени в лека дъга.

Пороци:
Отклонение от стандартната захапка.

Мисля че коментарите са излишни
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#5003 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 09:10 PM

Тя е раждала само веднъж преди 8 години и нито едно, от 7 бебета не излезе с обратна захапка. За съжаление преди 2 седмици се наложи да я оперираме иначе щеше да умре. Аз съм я изкарвала на много изложби-както нея, така и децата й. Хората много харесваха кучетата ми, да не говорим колко си даваха телефоните и искаха потомство от тях. Едно от децата й сега е в Украйна. Вече вкъщи остана само тя. Обещавам Ви, че в най-скоро време ще я доведа на някоя изложба, за да я видите, макар и вече да е в клас ветерани.  :blink:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#5004 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 09:14 PM

Цитат

Тя е раждала само веднъж преди 8 години. За съжаление преди 2 седмици се наложи да я оперираме иначе щеше да умре. Аз съм я изкарвала на много изложби-както нея, така и децата й. Хората много харесваха кучетата ми, да не говорим колко си даваха телефоните и искаха потомство от тях. Едно от децата й сега е в Украйна. Вече вкъщи остана само тя. Обещавам Ви, че в най-скоро време ще я доведа на някоя изложба, за да я видите, макар и вече да е в клас ветерани.  :blink:

Сега остава да кажеш и че е Шампион на БГ.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#5005 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 09:15 PM

Не, не е. Не сме ходили на чак толкова много изложби. А и аз бях малка, после заминах за чужбина и изложбите си останаха мираж.
User's Signature

Качена снимка

#5006 Потребителят е офлайн   W.A.S.P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 09:20 PM

Цитат

Тя е раждала само веднъж преди 8 години. За съжаление преди 2 седмици се наложи да я оперираме иначе щеше да умре. Аз съм я изкарвала на много изложби-както нея, така и децата й. Хората много харесваха кучетата ми, да не говорим колко си даваха телефоните и искаха потомство от тях. Едно от децата й сега е в Украйна. Вече вкъщи остана само тя. Обещавам Ви, че в най-скоро време ще я доведа на някоя изложба, за да я видите, макар и вече да е в клас ветерани.  :blink:
Изкарайте я със съдия където номера няма да мине не да съди Попов  :blink:

#5007 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 09:25 PM

Да, ще я изкарам. Идеята е, че съм сигурна, че дори Вие, които мразите Попов ще оцените тази кучка по достойнство като екстериорни качества и нрав, макар да е с обратна захапка. Ако някога пак си вземем БОК то ще е САМО И ЕДИНСТВЕНО от Стефан Попов! Защото ние харесваме неговата работа и кучетата, които произвежда-въпрос на вкус просто.  :wub:

П.П. И още нещо, W.A.S.P.-Стефан е един от най-прямите хора, които познавам. Винаги ми е казвал истината в очите без значение дали ми е приятно (дори, ако се разплача), защото той просто си е такъв. За това и ценя неговото мнение дори за Мопса ми толкова високо.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#5008 Потребителят е офлайн   W.A.S.P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 09:34 PM

Цитат

Да, ще я изкарам. Идеята е, че съм сигурна, че дори Вие, които мразите Попов ще оцените тази кучка по достойнство като екстериорни качества и нрав, макар да е с обратна захапка. Ако някога пак си вземем БОК то ще е САМО И ЕДИНСТВЕНО от Стефан Попов! Защото ние харесваме неговата работа и кучетата, които произвежда-въпрос на вкус просто.  :wub:

П.П. И още нещо, W.A.S.P.-Стефан е един от най-прямите хора, които познавам. Винаги ми е казвал истината в очите без значение дали ми е приятно (дори, ако се разплача), защото той просто си е такъв. За това и ценя неговото мнение дори за Мопса ми толкова високо.  ;)
Разсъжденията ви са детски :kuchence:кучето може да е прекрасно,но за домашен любимец ;)не за изложби.Нищо против нямам Попов,а работата му,че ги допуска до разплод такива кучета.

#5009 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 09:42 PM

Еййй, да не чуете нещо от Лайката...  :- Не е хубаво човек да съди друг без да го познава.  ;) Аз само изразих своето мнение, макар да знам, че 98% от тук пишещите не го споделят.  :blink: А колкото това, което казах за г-н Попов-Вие явно не го познавате, съответно няма как да разберете това, което казвам за него.  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5010 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 09:49 PM

Цитат

Сигурно ти е казал "Виж сега моето момиче, то кучето е с обратна захапка, ама ти не се притеснявай 90% от изложбие на БОК ги съдим аз или Гичмен, ама той ми е дружка, така че не се тревожи - идваш на две три изложби даваме ти отлична оценка и айде в разплода" ;D ;D ;D

А то да беше само твоето куче - ами оня без зъбите Жа Клод Ван Дам ли беше или там както, дето Л.Бояджиев, който го е произвел, си казва че кучето е с вродена липса на зъби, и той е в разплод - даже и скачките му публикува Попов.

И после, а странно - хубаво куче, ама взе че обърна захапката. И на въпроса и кво ще правите с това куче - пълно мълчание. Е сега вече знам какво се прави, ами просто се използва за разплод.

Не е лошо май БРФК така и така ще контролира развъдния процес да вземе да направи един селекционен преглед на всички разплодници, че да не се излагаме повече.
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#5011 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 10:03 PM

НИКОГА, ама НИКОГА Стефан не ми е говорил така. На изложбите, на които ние сме ходили наистина имаше тотална липса на конкуренция-а иначе кучета си имаше.  ;) И пак казвам-моето куче е раждало само веднъж и то преди мноооого време. И знам всяко едно кутре къде е-просто хората, на които ги дадохме са наши приятели и нито един не се интересува от изложби. Така че спокойно-този "брак" няма да го видите никъде, което всъщност май е жалко за Вас (не целя да обидя никого)!
И как така: " И на въпроса и кво ще правите с това куче - пълно мълчание."??! Има хора, които си обичат кучетата и им се радват без абсолютно никакви "задни мсили"! Ние си я гледаме Херка без да имаме никакъв "кяр" от нея. Сега тя просто си доизживява щастливо (надявам се) старините. И покойната Марта е била с обратна захапка, но много Ви моля-покажете ми Ваша женска, която е по-хубава от нея?!  ;) Не се заяждам нито пък целя а Ви обидя! Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#5012 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 10:23 PM

Цитат

НИКОГА, ама НИКОГА Стефан не ми е говорил така. На изложбите, на които ние сме ходили наистина имаше тотална липса на конкуренция-а иначе кучета си имаше.  ;) И пак казвам-моето куче е раждало само веднъж и то преди мноооого време. И знам всяко едно кутре къде е-просто хората, на които ги дадохме са наши приятели и нито един не се интересува от изложби. Така че спокойно-този "брак" няма да го видите никъде, което всъщност май е жалко за Вас (не целя да обидя никого)!
И как така: " И на въпроса и кво ще правите с това куче - пълно мълчание."??! Има хора, които си обичат кучетата и им се радват без абсолютно никакви "задни мсили"! Ние си я гледаме Херка без да имаме никакъв "кяр" от нея. Сега тя просто си доизживява щастливо (надявам се) старините. И покойната Марта е била с обратна захапка, но много Ви моля-покажете ми Ваша женска, която е по-хубава от нея?!  ;) Не се заяждам нито пък целя а Ви обидя! Поздрави!

Извинявай ако съм те засегнал, но да уточня.

Когато попиташ един развъдчик, какво ще прави с кучето, което е спороци, се разбира дали ще го ползва за разплод или ще го кастрира (както е правилно, а и май е задължително по закон).
Въпросите които отправих са принципни, твоето куче беше просто един пример, как хора от които зависи породата нарушават правила на клуба, на БРФК и на МФК.

А що се отнася до това дали има по-хубаво или по-лошо куче от еди кое си - това е  доста относитело - един харесва едно, друг друго.

Поздрави и на теб!
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#5013 Потребителят е офлайн   baipich Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 06:03 PM

Цитат

Добре де защо когато почина кучката на Попов и почнахте да я оплювате,междудругото той никога не е крил за захапката,затова мисля че е редно да я оставите на мира тая кучка първо защото вече не е между живите и второ на човека може и да му е мъчно за нея,просто малко уважение в крайна сметка ;)
;)да даже посмъртно можем да я възнаградим с титлата перфектния производител ,която пък автомарично да унаследят децата дето принципно даже не е трябвало да се раждат......прав си за умрял или хубаво или нищо ,такава е и породата ВИ "мъртвородена" защото за нея се говори или хубаво или нищо ,докато не остане нищо хубаво за казване ....щраусова политика.
User's Signature

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......

#5014 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 06:45 PM

Цитат

Цитат

Добре де защо когато почина кучката на Попов и почнахте да я оплювате,междудругото той никога не е крил за захапката,затова мисля че е редно да я оставите на мира тая кучка първо защото вече не е между живите и второ на човека може и да му е мъчно за нея,просто малко уважение в крайна сметка ;)
;)да даже посмъртно можем да я възнаградим с титлата перфектния производител ,която пък автомарично да унаследят децата дето принципно даже не е трябвало да се раждат......прав си за умрял или хубаво или нищо ,такава е и породата ВИ "мъртвородена" защото за нея се говори или хубаво или нищо ,докато не остане нищо хубаво за казване ....щраусова политика.

" Присмял се коча на пръча,че му се виждат топките" ;D ;D ;D
      При ВАШАТА порода ,данеби нещата да стоят много по-различно? :huh:

#5015 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 06:46 PM

коя тяхна  порода

#5016 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 06:49 PM

Цитат

коя тяхна  порода

Патентованата

#5017 Потребителят е офлайн   baipich Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 06:50 PM

Цитат

Цитат

Цитат

" Присмял се коча на пръча,че му се виждат топките" ;D ;D ;D
      При ВАШАТА порода ,данеби нещата да стоят много по-различно? :huh:

;Dпреполагам говорисх за макк .......ми не съм цхул ниакои да каже тва беше мелезак ама нали умря няма значение ,вижНИАКОИ от децата му колко са хубава ,мислиа цхе изклиучват куцхета от развъдната програма ,ако се докажат като такива(ма не "вие"да имказвате тва е мелез,те трябва да си се убедят,щото вие за всичките имказвате така....доката вие си стиската очичките и дори не се опитвате да направите нещо ...то маи неможете де то глават ви е вмирисната и не ви слуша
User's Signature

#5018 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 06:52 PM

Цитат

Цитат

коя тяхна  порода

Патентованата
искаш  да  кажеш  новосформираната  мелезарска    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

#5019 Потребителят е офлайн   baipich Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 06:57 PM

мелезарска ама си се заинтересувал за мъдите на техните кучета ;D
User's Signature

#5020 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 06:59 PM

о  михаиле  как  си    :wub:

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252