Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 October 2008 - 01:45 PM
Цитат
Само, че в МАКК такива не се допускат до разплод ,а при БОК ако го видят ще се избият кой да заплоди на него!
Аааа каква била работата - абе викам си аз кво правят тея собственици на БОК-ове, та преследват човека с кавказката, а тя каква била работата, чакали за заплождане ;D ;D ;D
Тея дет искаха тигрови там, а тея дето искаха рижи на другата опашка

Ей бокаджии може ли така бря ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 09 October 2008 - 01:51 PM
Цитат
Я как се сети без жокер ;D

Е па досетлив съм, малко ми требе и вдявам, конец в игла без ухо. ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 09 October 2008 - 02:05 PM
Цитат
Цитат
Цитат
не се допускат,само се създават,ти чуваш ли се какви ги дрънкаш :huh:
Не щот мисля на ум ;D
охоооо,ама ти и ммислиш.... ;D
А ти приятелю видя ли твоя ''МЕЛЕЗ'' как го е истипосала Мад Макс :angry: И на Веско-също :huh:
http://www.karakacha...hp?topic=65.255
Я виж тук :rolleyes
Публикувано: 09 October 2008 - 02:10 PM
CheGevara
Newbie
Re: НЕчистокръвни /мелези/
« Reply #252 on: September 27, 2008, 01:45:21 PM » Quote
--------------------------------------------------------------------------------
Госпожо Мад Макс, Вие нямали да преставите факти, за да потвърдите твърденията си, относно снимките в нетипични-мелези Часовника отброява но това несе отнася за вас нали Тук имате разрешение да нападате всеки кучкар Много ще ми бъде интересно да серешнете с някой от собствениците на кучета, които твърдите, че са мелези Какво ли ще стане
Аз също искам да задам този въпрос на г-ца Матеева :huh:
Къде ще се скрие-ако някога се срещне със собственниците на тези-''МЕЛЕЗИ'' :huh:
Newbie
Re: НЕчистокръвни /мелези/
« Reply #252 on: September 27, 2008, 01:45:21 PM » Quote
--------------------------------------------------------------------------------
Госпожо Мад Макс, Вие нямали да преставите факти, за да потвърдите твърденията си, относно снимките в нетипични-мелези Часовника отброява но това несе отнася за вас нали Тук имате разрешение да нападате всеки кучкар Много ще ми бъде интересно да серешнете с някой от собствениците на кучета, които твърдите, че са мелези Какво ли ще стане
Аз също искам да задам този въпрос на г-ца Матеева :huh:
Къде ще се скрие-ако някога се срещне със собственниците на тези-''МЕЛЕЗИ'' :huh:
Публикувано: 09 October 2008 - 02:18 PM
Цитат
Цитат
А тя къде изчезна тази Мад Макс всъщност?? Не че ми липсва, де! Пфффф, смешка! ;D
Как не я е срам тази!! Не стига, че постоянно коментираше навсякъде и беше компетентна по всички въпроси, ами сега и ще плюе.. :huh: Дано някой, когото е плюла я срещне някъде и дано да има скрита камера! Нямам думи направо!!! Това е мега недостойно!! :gnqv:
Публикувано: 09 October 2008 - 02:24 PM
Няма смисъл да се тормозите. :blink: Че си имат кусури имат но то има ли въобще куче без недостатъци/пороци.Нелепо е да е се определят като мелези и Нечистокръвни.То въобще кои са Чистокръвните? :rolleyes:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.