Фотогалерия на БОК
Публикувано: 10 October 2008 - 12:00 PM
пс. По принцип рядко следя тази тема - ако някой иска да ми каже нещо да ми прати мейл, или лс, или да се обърне към мен в тема, която посещавам. Благодаря.
[/quote]
И как тъй като рядко следиш тази тема имам едно конструктивно предложение!
- Ей тъй що не забравиш въобще за нея!!!
Просто лично аз ще бъда много радостен. Не те познавам и нямам желание да те познавам. но не желая да ми тормозиш очите с мнения в този форум.
Отиди на ......си и там си драскай плюй, дрискай и каквото и да е прави но моля не ме тормози мен и моите колеги от този форум.
[/quote]
И как тъй като рядко следиш тази тема имам едно конструктивно предложение!
- Ей тъй що не забравиш въобще за нея!!!
Просто лично аз ще бъда много радостен. Не те познавам и нямам желание да те познавам. но не желая да ми тормозиш очите с мнения в този форум.
Отиди на ......си и там си драскай плюй, дрискай и каквото и да е прави но моля не ме тормози мен и моите колеги от този форум.

Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя,
със смелостта да променя нещата, които мога,
и с мъдростта винаги да правя разлика между двете.
Публикувано: 10 October 2008 - 12:01 PM
Цитат
Прати ми телефона си на лични. Като минавам през търновския район ще ти звънна.
пс. По принцип рядко следя тази тема - ако някой иска да ми каже нещо да ми прати мейл, или лс, или да се обърне към мен в тема, която посещавам. Благодаря.
Публикувано: 13 October 2008 - 10:14 PM
да не си мислите, че седи денонощно вързано в къщи за радятора :P е за сега е в къщи още 10 дена докато минат ваксините после ще си има свободата ;)
Публикувано: 13 October 2008 - 10:18 PM
тая светкавица нещо ни променя цвета на очичките