Цитат
Цитат
Цитат
А тя къде изчезна тази Мад Макс всъщност?? Не че ми липсва, де! Пфффф, смешка! ;D
мила ако имаш и половината от неиниа багаж штеше си голема работа не да ми разправиаш как се изправятченета на кучета
......дръпнете си един дебат с мад макс на тема кучета ,може и бок ,ште те направи смешна та ако ще и твои стефчо да ти софлира ;D
Мила/скъпи baipich,
Ще те замоля за умствен багаж точно на мен да не ми говориш и да не ми обясняваш аз колко голема "работа" съм.... Няма да коментирам защо, че ще се сдухаш яко. И ти какво си всъщност? Адвокат на МадМакс ли? Айде малко по-леко с тона, коментарите, определенията и плюенето, да не стане беля! Разбрахме ли се, скъпи, а?! :angry:
е нема как да не отвърна намолбата ти ,пък и ти се знаеш само дето няма кой да ти го казва честно инак с минерална вода ше го удавиш,.прави ми впечатление че често се заканваш ,думичката внимавай я иползваш повече от "моля" ....на тати момичето
какво съм всъщност ,може и адвокат да съм и ,а ти ква си и съдница ,"смешка " била ??? ,
все казвате и в двете организации има мелези(тва само бокчиите ,онези си ги имат за чисти) но никoй досега не казал ей тва е мелез освен ако не каракачанско ,тя ви ги покажа ,даже не на вас,все ревете че имало ми хайде всеки да покаже по един ..страх ви е да се изправите срещу истината
хем ви се иска ,хем не ви стиска..нещо повече когато на някой му стисне скачате като ощипани моми ,единия щял да я рита ,другия да я сдуха трети я нарича смешка (а и хабер си нема от кучетата само :с namen ми харесва не става) .....не ви разбирам нещо караите си на тоя хал