Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#5581 Потребителят е офлайн   Radincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 October 2008 - 06:04 PM

Цитат

На какво място го гледаш  :huh:

?!

#5582 Потребителят е офлайн   kristian.azmanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 06:08 PM

Ами от голямо значение е на какво място го гледаш (къща с двор,в кошара с овце,апартамент)

#5583 Потребителят е офлайн   Radincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 06:09 PM

Живее в голям двор и е на свобода, нещо, което за съжаление се случва на малко кучета  :(

#5584 Потребителят е офлайн   kristian.azmanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 06:13 PM

Много е вярно това на такова куче му трябва много място не може да го затвориш в апартамент или в няква тясна колиба

#5585 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 06:23 PM

Цитат

той ми каза,че точките по краката говорят че не е чистокръвно,а на моето се появиха и ... :'(

А,ако по точките ги познават ;D ;D ;D"""чистокръвнитеее"",майстори са. ;D ;D ;D
Какво ли ще кажат любителите на името КК,дето някои от разплодниците на МАОКК са толкоз напръскани по краката,явно не са """"чистокръвни"" и техните ;D ;D ;D

#5586 Потребителят е офлайн   baipich Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 07:10 PM

Цитат

Цитат

Цитат

А тя къде изчезна тази Мад Макс всъщност?? Не че ми липсва, де! Пфффф, смешка!  ;D

мила ако имаш и половината от неиниа багаж  штеше си голема работа не да ми разправиаш как се изправятченета на кучета

......дръпнете си един дебат с мад макс на тема кучета ,може и бок ,ште те направи смешна та ако ще и твои стефчо да ти софлира  ;D

Мила/скъпи baipich,
Ще те замоля за умствен багаж точно на мен да не ми говориш и да не ми обясняваш аз колко голема "работа" съм.... Няма да коментирам защо, че ще се сдухаш яко. И ти какво си всъщност? Адвокат на МадМакс ли? Айде малко по-леко с тона, коментарите, определенията и плюенето, да не стане беля! Разбрахме ли се, скъпи, а?! :angry:
е нема как да не отвърна намолбата ти ,пък и ти се знаеш само дето няма кой да ти го казва честно инак с минерална вода ше го удавиш,.прави ми впечатление че често се заканваш ,думичката внимавай я иползваш повече от "моля" ....на тати  момичето
какво съм всъщност ,може и адвокат да съм и ,а ти ква си и съдница ,"смешка " била ??? ,

все казвате и в двете организации има мелези(тва само бокчиите ,онези си ги имат за чисти) но никoй досега не казал ей тва е мелез освен ако не каракачанско  ,тя ви ги покажа ,даже не на вас,все ревете че имало ми хайде всеки да покаже по един ..страх ви е да се изправите срещу истината
хем ви се иска ,хем не ви стиска..нещо повече когато на някой му стисне скачате като ощипани моми ,единия щял да я рита ,другия да я сдуха трети я нарича смешка (а и хабер си нема от кучетата само :с namen ми харесва не става) .....не ви разбирам нещо караите си на тоя хал
User's Signature

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......

#5587 Потребителят е офлайн   baipich Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 07:39 PM

Re: Хибриди
от jolyp на Сря Сеп 17, 2008 2:13 pm

Вождовете-както Вие ги наричате-навсякъде тръбят че при тях всичко е чисто и автентично.За начинаещите е трудно да разберат за какво става въпрос-защото на изложбите се налагат кучета произведени от тези вождове.Навсякъде има мелези-но има ли някой който да е казал-ДА-моите са такива.Кучетата които съм виждала и помня от преди 10г-вече все по рядно приличат на тези които се отглеждат днес.За съжаление.

-----------------------------------------------------------

жолип стиска ли ти или ще си останеш само със съгласието че бок са мелези снте направиш ли нещо и ти като мад макс? или така си ти харесва ,имаме си мелези всички си ги знаем ама никoй да не ги споменава

с ръка на сърцето ми покажи 5 кучета които се доближават най много до онези които си спомняш ,без значение от кой лагер са 
User's Signature

#5588 Потребителят е офлайн   baipich Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 07:45 PM

http://bgdogforum.co...m...p;sk=t&sd=a

ей тоа що не го погнете бе ,не вивдтае ли че се опитва да мисли?на всичкото отгоре и бокове постнал?
ева кво ше кажеш за кучетата

ева  кво ще кажеш за тези кучета от тичо елит освен че на теб пак щи харесат нали са стефчови ?
User's Signature

#5589 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:00 PM

То порода нема! Нямя и лагери! Тва са някакви блуждаещи фракции, коя от коя с по чисти кучета  :rolleyes:
Ето и от мен един еталон  :o  На който не му харесва неговото е мелез  ;D

#5590 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:08 PM

Цитат

Ето и един от нашето село ;D

Те у ваше село през прозореца ли минават :P ;D ;D ;D ;D

#5591 Потребителят е офлайн   stand_by Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:10 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

А тя къде изчезна тази Мад Макс всъщност?? Не че ми липсва, де! Пфффф, смешка!  ;D

мила ако имаш и половината от неиниа багаж  штеше си голема работа не да ми разправиаш как се изправятченета на кучета

......дръпнете си един дебат с мад макс на тема кучета ,може и бок ,ште те направи смешна та ако ще и твои стефчо да ти софлира  ;D

Мила/скъпи baipich,
Ще те замоля за умствен багаж точно на мен да не ми говориш и да не ми обясняваш аз колко голема "работа" съм.... Няма да коментирам защо, че ще се сдухаш яко. И ти какво си всъщност? Адвокат на МадМакс ли? Айде малко по-леко с тона, коментарите, определенията и плюенето, да не стане беля! Разбрахме ли се, скъпи, а?! :angry:
е нема как да не отвърна намолбата ти ,пък и ти се знаеш само дето няма кой да ти го казва честно инак с минерална вода ше го удавиш,.прави ми впечатление че често се заканваш ,думичката внимавай я иползваш повече от "моля" ....на тати  момичето
какво съм всъщност ,може и адвокат да съм и ,а ти ква си и съдница ,"смешка " била ??? ,

все казвате и в двете организации има мелези(тва само бокчиите ,онези си ги имат за чисти) но никoй досега не казал ей тва е мелез освен ако не каракачанско  ,тя ви ги покажа ,даже не на вас,все ревете че имало ми хайде всеки да покаже по един ..страх ви е да се изправите срещу истината
хем ви се иска ,хем не ви стиска..нещо повече когато на някой му стисне скачате като ощипани моми ,единия щял да я рита ,другия да я сдуха трети я нарича смешка (а и хабер си нема от кучетата само :с namen ми харесва не става) .....не ви разбирам нещо караите си на тоя хал

а ти да не би да си имаш хабер от кучета отворко

#5592 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:10 PM

Цитат

ей тоа що не го погнете бе ,не вивдтае ли че се опитва да мисли?на всичкото отгоре и бокове постнал?

ева  кво ще кажеш за тези кучета от тичо елит освен че на теб пак щи харесат нали са стефчови ?

А де що ли не ме погват? ;D ;D ;D Сигурно съм връзкар. ;D ;D ;D
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#5593 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:16 PM

Цитат

То порода нема! Нямя и лагери! Тва са някакви блуждаещи фракции, коя от коя с по чисти кучета  :rolleyes:

Май са му резнати ушичките?Значи влиза в породата :P :P ;D ;D ;D

#5594 Потребителят е офлайн   baipich Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:23 PM

Цитат

Цитат

пп според теб трябва ли да се поощряват подобни "прояви"като тази на мад?

мен ако питаш трябва пишещите тук да и искат разрешение да и прекупират темата ....щото те нямат смелост да си я създадат ,така те ще извлекат полезното а за нея ще остане негативите ,кво мислиш?

немаш нейния чар .хахха ,пък и ти е доста слаба темичката ,освен тва си постнал и кк(даже най вече затва)

вано постни ми куче бок което е мелез ....или си изтрий постовете и да не съм чул повече да казваш че има такива

ppмен ако питаш трябва пишещите тук да и искат разрешение да и прекупират темата ....щото те нямат смелост да си я създадат ,така те ще извлекат полезното а за нея ще остане негативите ,кво мислиш?
User's Signature

#5595 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:25 PM

Цитат

Цитат

Едното само. Туй е по стандарта, моя  :->) На изложба аз съм в първи ринг, клас шампиони  :->) с недоказаните родословия са във втори ринг,  а трети за всички останали с овчарски кучета  :rolleyes:

#5596 Потребителят е офлайн   Svetlanka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:33 PM

Цитат

Цитат

;D ;D ;D
User's Signature

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!

#5597 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:38 PM

Цитат

Цитат

Цитат

пп според теб трябва ли да се поощряват подобни "прояви"като тази на мад?

мен ако питаш трябва пишещите тук да и искат разрешение да и прекупират темата ....щото те нямат смелост да си я създадат ,така те ще извлекат полезното а за нея ще остане негативите ,кво мислиш?

немаш нейния чар .хахха ,пък и ти е доста слаба темичката ,освен тва си постнал и кк(даже най вече затва)

вано постни ми куче бок което е мелез ....или си изтрий постовете и да не съм чул повече да казваш че има такива

ppмен ако питаш трябва пишещите тук да и искат разрешение да и прекупират темата ....щото те нямат смелост да си я създадат ,така те ще извлекат полезното а за нея ще остане негативите ,кво мислиш?

Ами мисля че подобна тема имаше и в Мартен стария форум и там бяха казани доста неща, такава имаше и във старият мой форум - още преди 1 година и повече - така че кой кого купира е друг въпрос.

Що се отнася до БОК мога да ти постна кучета за които смятам че са нетипични или поне за мен не се вписват в породата, но няма как да твърдя че са мелези, защото нямам доказателства. Тея дето са ги правили мелезиите те да си кажат кое с какво и как, ама не казват.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#5598 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:39 PM

Обаче ще имаш конкуренция във първи ринг ;D ;D ;D ;D ;D :P

#5599 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:40 PM

Цитат

Абе моето от аватара е шампион - няма какво да спорим. ;D ;D ;D
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#5600 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2008 - 08:42 PM

Цитат

Цитат

Абе моето от аватара е шампион - няма какво да спорим. ;D ;D ;D

Дай да видим в цял ръст ;D ;D ;D ;D

• (878 Страници) +