Фотогалерия на БОК
Публикувано: 20 October 2008 - 07:39 PM
от jolyp на Сря Сеп 17, 2008 2:13 pm
Вождовете-както Вие ги наричате-навсякъде тръбят че при тях всичко е чисто и автентично.За начинаещите е трудно да разберат за какво става въпрос-защото на изложбите се налагат кучета произведени от тези вождове.Навсякъде има мелези-но има ли някой който да е казал-ДА-моите са такива.Кучетата които съм виждала и помня от преди 10г-вече все по рядно приличат на тези които се отглеждат днес.За съжаление.
-----------------------------------------------------------
жолип стиска ли ти или ще си останеш само със съгласието че бок са мелези снте направиш ли нещо и ти като мад макс? или така си ти харесва ,имаме си мелези всички си ги знаем ама никoй да не ги споменава
с ръка на сърцето ми покажи 5 кучета които се доближават най много до онези които си спомняш ,без значение от кой лагер са

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 20 October 2008 - 07:45 PM
ей тоа що не го погнете бе ,не вивдтае ли че се опитва да мисли?на всичкото отгоре и бокове постнал?
ева кво ше кажеш за кучетата
ева кво ще кажеш за тези кучета от тичо елит освен че на теб пак щи харесат нали са стефчови ?

Публикувано: 20 October 2008 - 08:10 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
мила ако имаш и половината от неиниа багаж штеше си голема работа не да ми разправиаш как се изправятченета на кучета
......дръпнете си един дебат с мад макс на тема кучета ,може и бок ,ште те направи смешна та ако ще и твои стефчо да ти софлира ;D
Мила/скъпи baipich,
Ще те замоля за умствен багаж точно на мен да не ми говориш и да не ми обясняваш аз колко голема "работа" съм.... Няма да коментирам защо, че ще се сдухаш яко. И ти какво си всъщност? Адвокат на МадМакс ли? Айде малко по-леко с тона, коментарите, определенията и плюенето, да не стане беля! Разбрахме ли се, скъпи, а?! :angry:
какво съм всъщност ,може и адвокат да съм и ,а ти ква си и съдница ,"смешка " била ??? ,
все казвате и в двете организации има мелези(тва само бокчиите ,онези си ги имат за чисти) но никoй досега не казал ей тва е мелез освен ако не каракачанско ,тя ви ги покажа ,даже не на вас,все ревете че имало ми хайде всеки да покаже по един ..страх ви е да се изправите срещу истината
хем ви се иска ,хем не ви стиска..нещо повече когато на някой му стисне скачате като ощипани моми ,единия щял да я рита ,другия да я сдуха трети я нарича смешка (а и хабер си нема от кучетата само :с namen ми харесва не става) .....не ви разбирам нещо караите си на тоя хал
а ти да не би да си имаш хабер от кучета отворко
Публикувано: 20 October 2008 - 08:10 PM
Цитат
ей тоа що не го погнете бе ,не вивдтае ли че се опитва да мисли?на всичкото отгоре и бокове постнал?
ева кво ще кажеш за тези кучета от тичо елит освен че на теб пак щи харесат нали са стефчови ?
А де що ли не ме погват? ;D ;D ;D Сигурно съм връзкар. ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 October 2008 - 08:16 PM
Цитат
Ето и от мен един еталон :o На който не му харесва неговото е мелез ;D
Май са му резнати ушичките?Значи влиза в породата :P :P ;D ;D ;D
Публикувано: 20 October 2008 - 08:23 PM
Цитат
Цитат
мен ако питаш трябва пишещите тук да и искат разрешение да и прекупират темата ....щото те нямат смелост да си я създадат ,така те ще извлекат полезното а за нея ще остане негативите ,кво мислиш?
вано постни ми куче бок което е мелез ....или си изтрий постовете и да не съм чул повече да казваш че има такива
ppмен ако питаш трябва пишещите тук да и искат разрешение да и прекупират темата ....щото те нямат смелост да си я създадат ,така те ще извлекат полезното а за нея ще остане негативите ,кво мислиш?

Публикувано: 20 October 2008 - 08:25 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 20 October 2008 - 08:33 PM
Цитат
Цитат

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!
Публикувано: 20 October 2008 - 08:38 PM
Цитат
Цитат
Цитат
мен ако питаш трябва пишещите тук да и искат разрешение да и прекупират темата ....щото те нямат смелост да си я създадат ,така те ще извлекат полезното а за нея ще остане негативите ,кво мислиш?
вано постни ми куче бок което е мелез ....или си изтрий постовете и да не съм чул повече да казваш че има такива
ppмен ако питаш трябва пишещите тук да и искат разрешение да и прекупират темата ....щото те нямат смелост да си я създадат ,така те ще извлекат полезното а за нея ще остане негативите ,кво мислиш?
Ами мисля че подобна тема имаше и в Мартен стария форум и там бяха казани доста неща, такава имаше и във старият мой форум - още преди 1 година и повече - така че кой кого купира е друг въпрос.
Що се отнася до БОК мога да ти постна кучета за които смятам че са нетипични или поне за мен не се вписват в породата, но няма как да твърдя че са мелези, защото нямам доказателства. Тея дето са ги правили мелезиите те да си кажат кое с какво и как, ама не казват.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 October 2008 - 08:40 PM
Цитат
Абе моето от аватара е шампион - няма какво да спорим. ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 October 2008 - 08:45 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Абе моето от аватара е шампион - няма какво да спорим. ;D ;D ;D
Дай да видим в цял ръст ;D ;D ;D ;D
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=3872.0;attach=178174;image

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 October 2008 - 08:48 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ами мисля че подобна тема имаше и в Мартен стария форум и там бяха казани доста неща, такава имаше и във старият мой форум - още преди 1 година и повече - така че кой кого купира е друг въпрос.
Що се отнася до БОК мога да ти постна кучета за които смятам че са нетипични или поне за мен не се вписват в породата, но няма как да твърдя че са мелези, защото нямам доказателства. Тея дето са ги правили мелезиите те да си кажат кое с какво и как, ама не казват.
.........от тук нататък ще разправяш че няма мелези в породата или намери смелост да ги кажеш или не казвай нищо ,така се създава една апатия у хората че ,,,,off спирам ,списвайте си и успех

Публикувано: 20 October 2008 - 08:52 PM
Цитат
.........от тук нататък ще разправяш че няма мелези в породата или намери смелост да ги кажеш или не казвай нищо ,така се създава една апатия у хората че ,,,,off спирам ,списвайте си и успех
Ами що ме нападнахте като казах че Китан и Буян и Каплан са мелези. Ами то е същото. Всичко друго е бръщолевене. Аз ще кажа че е мелез друг ще каже че не е. И какво печелим - оправя ли се породата, как мислиш?
Не е нужно да сме в съд за да говорим достоверни неща и да ги подкрепяме с доказателства. Иначе всичко си е просто приказки на вятъра.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 October 2008 - 09:03 PM
Цитат
Я да те питам ти по какво определяш дали едно куче е мелез или не. Ами нали твърдите че БОК е различно куче от КК. Ще кажеш БОК е КК с подобрители - еми такова е, но е порода, или част от някоя порода (то ще се види).
Това е все едно да кажеш че курцхаара и дратхаара са мелези.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн