Фотогалерия на БОК
Публикувано: 06 November 2008 - 09:47 PM
Цитат
Гларус,днес видях твоя сив пес,дето се фраскаш с него,знаеш ли къде?- в каракачанския форим в темата за нечистокръвни мелези :o
.........гледай по-добре :o :o :oтова ще ви остане :oфраскам се щото мога да си го позволя и искам някой да ми показва,а не да ми приказвааааа :chaika: :sviruka: :namigam:

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 06 November 2008 - 10:03 PM
Цитат
Има овчарски кучета тигрови но тез квадратни муцуни от къде дойдоха бре?Айде пък ти ми отговори?
......кой бре :huh:Ти кви искаш да са като Чакали или Мравояди :huh:покажи ни образеца как изглежда :o :huh:

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 06 November 2008 - 10:16 PM
А в Банско с какво ги кръстосаха??Там масово ги кръстосаха със САНБЕРНАР,а после минаха на КАВКАЗ!!!Ми то личи бе ти да не си без очи, тоя сивия дто го публикуват на овчарско куче ли ти прилича?Отговори ми обаче честно без заобиколки тва ли е идеалът за овчарско куче сега?? :angry: :angry: :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 06 November 2008 - 10:19 PM
Цитат
А имат ли сегашните овчарски кучета характера на предците си та да влязът в схватка с хищник като вълка?Айде и на тоя въпрос ми отговори? :'( :'( :'(
......ами ако Ти си оспял да запазиш от предците им ,сега сигурно имаш и вълкодави,или си поредния ЛАЛАджия

www.balchevbalkan.hit.bg