Цитат
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 07 November 2008 - 04:22 PM
Цитат
Гуджо от раждането си до сега е живял и работил сьс 250 овце имал е много срещи сьс хищници

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 07 November 2008 - 04:53 PM
Цитат
Гуджо е хубаво куче.Тва ли ви са скачките бе??Тия сивите я ми покажете от кво са вадени да видим.Махнете го тоя сивия който е яхнал тая бялата кучка.А тя да не би да е САО?Я дайте назад малко да видим за кво идва реч?Или само това имате?До Бажур-никой не ми диктува кво да пиша Бажуре.Не те познавам,а и ти мен,така че не давай определения.Просто коментирам кучетата,които показвате.За мен,а и за много други хора на които съм ги показал тва не са овчарски кучета!!!!Поздравявам ви!!! :huh: :huh: :huh: :'( :'( :'( :'( :'( :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 07 November 2008 - 06:21 PM
Цитат
Нещо искаш да ми кажеш ли-гледам че цитираш моя пост :-
Ако имаш въпроси-обърни се към собственника B)
Ако имаш въпроси-обърни се към собственника B)

Публикувано: 07 November 2008 - 06:51 PM
?моля аз да предизвиквам теб че ти не си се спирал не само с мен а и въобще.лошото е че нема кои да те спре намерил си златната среда и деистваш ,на ония де може или "не му прави впечатление"или ти приглася
и все пак те естрах да си го кажеш тва е разликата между мен и теб ако ми се прииска го казвам ,а на теб ти се иска ма не ти стиска
как ти викаше макс .......
.....ъ иска ли ти се да ме баннат
и все пак те естрах да си го кажеш тва е разликата между мен и теб ако ми се прииска го казвам ,а на теб ти се иска ма не ти стиска
как ти викаше макс .......
.....ъ иска ли ти се да ме баннат