Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 November 2008 - 02:41 PM
Депутата от ДПС в културната комисия Фикрет Сепетчи с дъщеря на Амиго на 30 дни. Той вече е не само фен но и член на НК БОК и с баща му са много запалени по породата!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 November 2008 - 02:46 PM
Шаро Пепелян 2 последния "коректен" син на Пепеляновото куче, по който някои каракачанисти боледуват и умират да е техен но уви! Собственик моя голям приятел и братовчед Стойчо димитров- Топора, който отказа вече много яки техни оферти. Иначе Шаро е отворен за заплождане в нашия клуб и макар и доста стар произвежда и то с лекота!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 November 2008 - 02:52 PM
Цитат
Борко 3, който подарих на Бойко Борисов и с който той се яви на изборите и спечели!
ако му подарим кангал да не вземе да се коалира с доган ;D
Публикувано: 26 November 2008 - 02:55 PM
Цитат
Ромул на Христо Петров-Хунта директен син на Гараджията.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 26 November 2008 - 03:20 PM
Мечо "Каската", който на всички досегашни изложби е най-високото куче в породата и то без "ремонт". Великолепен произход и отдалечен но троен инбридинг върху Беловския Мурад чиято кръв чрез внимателно и умно напластяване дава отлични резултати !