Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 November 2008 - 03:43 PM
Цитат
Цитат
ако му подарим кангал да не вземе да се коалира с доган ;D
Доган също гледа БОК. Макар че аз безкрайно уважавам и харесвам кангала, а и някои други породи като шарпланинеца, азиатеца, кавказеца и др. Имам уникални снимки на кангали и тук и в родината им и при следваща възможност ще ги пусна във форума за турския кангал. Сега обаче отивам при кучетата че времето много напредна!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 November 2008 - 04:05 PM
Цитат

Колега, или колежке -извинете но не Ви зная името! Тези кучета са мое производство и аз много се гордея с тях. Просто самата порода беше разнотипна през годините, които са изписани на публикацията. Ако искате обаче да Ви предоставя повече информация, с каквата надявам се всички са наясно че разполагам моля да обявите кой /коя/ сте иначе не виждам смисъл да ограмотявам безброя от безхаберни и случайни бездария. Анонимността и тенденциозността, която личи и от моделирането на иначе не лошите снимки, които лично съм правил ми прилича на поведение на селски клюкарки и за да се измъкнете от това определение и да заслужите диалога с мен обявете коя /кой/ сте и аз ще ви УВАЖА с вниманието си още повече че държа да остана толерантен с дамите както съм бил досега! Поздрави!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 November 2008 - 05:43 PM
Цитат
;D ;D ;D
Попов, да те светна малко за произхода на този Шаро, че май не си в час. Или искаш отново да заблуждаваш аудиторията и пишеш глупости..
Шаро е син на Шаро Пепеленовия на Юсуф Кьоров-Пепеленовия и Белка КараКитан(Китан Х Гизда)на Седефчеви. Стар е, но не е бая стар както пишеш. Стойчо представи това чистокръвно Каракачанско куче на изложбата на МАКК в Пловдив преди месец и там Шаро заслужено спечели приза в клас "ветерани". :->)
Честито производство! :yahoo:
Снимки на Шаро от изложбата на MAKK

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 26 November 2008 - 06:03 PM
Публикувано: 26 November 2008 - 06:07 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 26 November 2008 - 06:20 PM
Цитат
Цитат
;D ;D ;D
Попов, да те светна малко за произхода на този Шаро, че май не си в час. Или искаш отново да заблуждаваш аудиторията и пишеш глупости..
Шаро е син на Шаро Пепеленовия на Юсуф Кьоров-Пепеленовия и Белка КараКитан(Китан Х Гизда)на Седефчеви. Стар е, но не е бая стар както пишеш. Стойчо представи това чистокръвно Каракачанско куче на изложбата на МАКК в Пловдив преди месец и там Шаро заслужено спечели приза в клас "ветерани". :->)
Честито производство! :yahoo:
Снимки на Шаро от изложбата на MAKK
Публикувано: 26 November 2008 - 06:43 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 26 November 2008 - 06:50 PM
Цитат
Публикувано: 26 November 2008 - 06:55 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ако му подарим кангал да не вземе да се коалира с доган ;D
Доган също гледа БОК. Макар че аз безкрайно уважавам и харесвам кангала, а и някои други породи като шарпланинеца, азиатеца, кавказеца и др. Имам уникални снимки на кангали и тук и в родината им и при следваща възможност ще ги пусна във форума за турския кангал. Сега обаче отивам при кучетата че времето много напредна!
един колега от варненско се похвали че си купил кангали от него,ако още е при теб
били качил снимки и тъй не можах да отида даму видя кангалите,а щом ти си взел от него значи наистина си заслужава да се видят
а що се отнася до политиците те винаги чакат някой да им подари нещо ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +