Фотогалерия на БОК
Публикувано: 03 December 2008 - 12:13 PM
Уважаеми колеги!
С голямо съжаление съобщаваме, че изложбата на 06.12.2008 в с.Динката се отлага, тъй като на този ден БРФК провежда CACIB в гр.София и по правилата, които сме приели, нямаме право да провеждаме изложби паралелно с CACIB.
При определяне на новата дата веднага ще ви информираме допълнително.
Още веднъж моля да ни извините за създаденото неудобство.
Ст.Попов - Председател на НК БОК.
С голямо съжаление съобщаваме, че изложбата на 06.12.2008 в с.Динката се отлага, тъй като на този ден БРФК провежда CACIB в гр.София и по правилата, които сме приели, нямаме право да провеждаме изложби паралелно с CACIB.
При определяне на новата дата веднага ще ви информираме допълнително.
Още веднъж моля да ни извините за създаденото неудобство.
Ст.Попов - Председател на НК БОК.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 December 2008 - 06:28 PM
Цитат
Малко снимки от последната изложба в Добрич. Започвам с едно куче , което много харесвам.
......много добре колега, :->)как не ти хареса едно от двора на Шкумбата,а куче което е произведено от от р-к Балкан,ето и майка му..........Янтра B) ;D

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 04 December 2008 - 07:18 AM
Цитат
Изложбата се изменя с един ден назад от 06.12.2008г на 07.12.2008г поради провеждаща се изложба в София на БРФК.Изложбата ще се проведе в парка на с.Динката. Организатори-ПАЗАРДЖИШКИЯ КЛУБ
Изложба ще има но не на 6-ти или 7-ми тъй като технологично не покриваме изискванията! Националния клуб ще реши кога но ще е след две седмици най-рано, тъй като хората, които е важно да присъстват са на изложба на 7-ми в Румъния на румънски овчарски кучета. На 7-ми някой може да направи някакво мероприятие и никой не е против даже и аз. Но това не е изложбата, за която говорим. Някой казва: Ама Е така да се съберем! Ами съберете се ако трябва и по-често това е хубаво и е киноложки живот и форма на съществуване. Но изложбата е мероприятие със сериозна организация и усилия! На нея ще дойдат много важни хора!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 04 December 2008 - 09:26 PM
Цитат
са за последно кога ште има изложба 4е ни6то не разбрах леле :rolleyes:
по Коледа или Нова година :)

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 04 December 2008 - 09:42 PM
Цитат
са за последно кога ште има изложба 4е ни6то не разбрах леле :rolleyes:
ходиш ли на изложби?