Фотогалерия на БОК
Публикувано: 06 January 2009 - 02:32 PM
Цитат
ето няколко снимки на шампиона от изложбата в с.Динката
Аз на тази снимка виждам Санбернар с вдигната опашка... :'( кажете ми че не съм прав и какви са тези глупости...... :o....бахти...наистина кажи му произхода поне.... бах тая шуро-баджанащина :-
Публикувано: 06 January 2009 - 02:58 PM
Цитат
Цитат
Колега,ако не ти е проблем би ли дал някаква информация за кучето. От къде е,на кого е и какъв му е произхода?
Абе ти не питаш ли твърде много, а? ;D ;D ;D
Я да те препитам аз сега тебе, да те видим
колко знаеш. Ха, опиши и джинса на тая кучица? ;) ;) ;)
За момчето не се безпокой, нашо е и малко едричко
за нея, ама ти нали знаеш че от таз работа не се умира... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 06 January 2009 - 03:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Колега,ако не ти е проблем би ли дал някаква информация за кучето. От къде е,на кого е и какъв му е произхода?
Абе ти не питаш ли твърде много, а? ;D ;D ;D
Я да те препитам аз сега тебе, да те видим
колко знаеш. Ха, опиши и джинса на тая кучица? ;) ;) ;)
За момчето не се безпокой, нашо е и малко едричко
за нея, ама ти нали знаеш че от таз работа не се умира... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Брееей.....тез силистренци много силно започнаха новата 2009 година! Гледай какви работи правят! ;D :rolleyes: ;D
Аз джинса на кучката мога да ти го опиша,ама нямам право,това е приоритет на Желю. Не искам да го прескачам,щот ония мустакатия много лош! ;D ;D ;D
Публикувано: 06 January 2009 - 03:58 PM
Ей не може човек да те хване неподготвен, мамка му стара значи !!! :'(
Ти пък само ако знаеш как изпратихме старата година, охо колко има още.
Ама кво да правим, каквото имаме по нашия край, такова си и въдим - мелезаци... :( :( :(
Ти пък само ако знаеш как изпратихме старата година, охо колко има още.
Ама кво да правим, каквото имаме по нашия край, такова си и въдим - мелезаци... :( :( :(
Публикувано: 06 January 2009 - 06:25 PM
Цитат
Цитат
Аз на тази снимка виждам Санбернар с вдигната опашка... :'( кажете ми че не съм прав и какви са тези глупости...... :o....бахти...наистина кажи му произхода поне.... бах тая шуро-баджанащина :-

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +