Фотогалерия на БОК
Публикувано: 06 January 2009 - 09:36 PM
;DНяма нужда да питаш :blink: Той Барса, вече разбра ;)
B)Да та кае над 20 години тази кръв е в Хасково дядо му е наистина НЕГЪРА а баба му е ТАНГРА-БАРСА дето я дадох на Таро68 а баща му се казва Доню-гъза карах го на изложбата в Велинград ;той черно-грив и е брат на Куна дето беше при ЗЪНДЕ в Банско.
Цитат
Цитат
Кучето не е мое,а със собственика се запознах на скоро,от Пещера е,това,което ми каза за кучетата му(двама братя и сестра) е,че са по линията на Пирин негъра от хасково. А тази линия води начало от село край Доспад,мога да го питам и да ти кажа точно родителите. :blink:
Публикувано: 06 January 2009 - 10:07 PM
Цитат
Снощи говорих с един чобанин-дядо му е пасял овцете в ТКЗС-а той от 9 год. е със тяхните.36 год.вече ги държат-много интересен разговор беше.Взимали са кучета от Якоруда и Доспат-страхотни истински песове е имало в този край с чобаните.ОВЧАРСКИ им казвали и ПОМАШКИ-така каза.
През 73-та когато са ги избивали едвам са спасили по някое-още имат истински кучета.. :blink:
През 73-та когато са ги избивали едвам са спасили по някое-още имат истински кучета.. :blink:
Публикувано: 07 January 2009 - 08:38 PM
Цитат
Таро,много си приличат кучетата,този от моята снимка е доспадски дамазлък,а твоя?
В първия момент и аз се изненадах от прлиликата между двете кучета,като братя са,но след като разбрах на кого е кучето нещата ми се изясниха. По голямата част от кучетата в Добрич вървят по Хасковки кучета,и мисля ,че причината за приликата е точно тази.
Публикувано: 07 January 2009 - 08:54 PM
Цитат
;D
Няма нужда да питаш :blink: Той Барса, вече разбра ;)
B)Да та кае над 20 години тази кръв е в Хасково дядо му е наистина НЕГЪРА а баба му е ТАНГРА-БАРСА дето я дадох на Таро68 а баща му се казва Доню-гъза карах го на изложбата в Велинград ;той черно-грив и е брат на Куна дето беше при ЗЪНДЕ в Банско.
Цитат
Цитат
Кучето не е мое,а със собственика се запознах на скоро,от Пещера е,това,което ми каза за кучетата му(двама братя и сестра) е,че са по линията на Пирин негъра от хасково. А тази линия води начало от село край Доспад,мога да го питам и да ти кажа точно родителите. :blink:
Това е Доню ;D ;D