Фотогалерия на БОК
Публикувано: 21 February 2009 - 04:43 PM
[quote name='Anna 3' date='Feb 21 2009, 02:32 PM' post='587258']
Балчев,много ми харесва това куче,има ли нещо общо с кучето от аватара ти? Кажи за него,да не е от нашите дамъзлъци,т.е с родопски произход :
..ти що са прайш на интересна
,кои са те ващи дамазлъци я ми ги покажи,че да видим дали имат нещо общо..............
Балчев,много ми харесва това куче,има ли нещо общо с кучето от аватара ти? Кажи за него,да не е от нашите дамъзлъци,т.е с родопски произход :
..ти що са прайш на интересна

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 22 February 2009 - 12:17 PM
Anna 3, в Feb 21 2009, 04:29 PM, написа:
Не се права,просто те питам за кучето,трудно ли ти е да ми кажеш от къде е и т.н?
................я първо ми покажи от /твоите или вашите/линии,Аз после ще ти кажа дали има нещо общо с тях. B) стига на чужд гръб си се правила на кучкарка :D........
и не забравяй ,,блага дума, порти отваря,, B) http://forum.dogbg.com/index.php/topic,574.60.html

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 22 February 2009 - 12:21 PM
Балчев,защо го приемаш като заяждане,далеч съм от тази мисъл,а колкото до родопските кучета,мисля,че много добре ги познаваш,достатъчно си обикалял и гледал. Кучето от снимката ти ми хареса много и те попитах за него,нещо лошо ли видя в това?

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 22 February 2009 - 12:27 PM
Anna 3, в Feb 22 2009, 11:21 AM, написа:
Балчев,защо го приемаш като заяждане,далеч съм от тази мисъл,а колкото до родопските кучета,мисля,че много добре ги познаваш,достатъчно си обикалял и гледал. Кучето от снимката ти ми хареса много и те попитах за него,нещо лошо ли видя в това?
................аааааа,значи знаеш как се пише БАЛЧЕВ B)

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 22 February 2009 - 12:55 PM
Anna 3, в Feb 22 2009, 11:36 AM, написа:
ЕЕЕ,стига сега,но кучето е много добро,има страхотно излъчване,типично за овчарското куче,суров и спокоен вид,браво,айде дай малко инфо,стига си се запъвал като магаре на мост. :)
.........а така,радвам се че си започнала да се интеревуваш от типични овчарски кучета,но интересно как така не си ги виждала /снимала/след като си от меката на породата ,а ние от морето хабер си нямаме :D ....това е баща му който умря при мен на около 12год.взет от Бай Славе Симеоновия от Разлог B) и на Мен ако имаше кой да ми обеснява от компа,нямаше да се налага да обикалям по вашите райони ;) нали знаеш приказката за ,,Кучето и Касапина,,

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 22 February 2009 - 01:06 PM
Стига Балчев,всички сме обикаляли малко или много. За пиринския край,знаем,че са имали хората и още имат какво да покажат. Много е хубав. Аз винаги съм се прехласвала по точно тези стари мутри. :) Абе истински си кучета,няма спор. Тодоров,ама и твоя е станал огромен,жив и здрав да ти е.

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "