233440:IMG_9516_2.JPG]
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 04 March 2009 - 11:44 AM
Макар и със закъснение "ЧЕСТИТА БАБА МАРТА" на всички колежки и колеги! Желая им живи здрави и хубави кучета.

Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя,
със смелостта да променя нещата, които мога,
и с мъдростта винаги да правя разлика между двете.
Публикувано: 04 March 2009 - 10:26 PM
мурджо, в Mar 4 2009, 02:44 PM, написа:
от къде ви е кучето
изглежда добре
изглежда добре
Кучката е пра пра внучка/по бащина линия/ на Шаро Пепелянновия и на още едно предизвикващо много дискусии куче, но със сигурност харесващо се на повечето любители на породата-основоположник на развъдната дейност на едни други хора!Ама ако почна да обяснявам ще се появят всезнайковци да обясняват как може това и как онова!
А бе всъщност, аз какво съм виновен че някои хора наричат кучето ни Каракачанско а други Българско овчарско - става въпрос за Китан!
Публикувано: 05 March 2009 - 10:53 AM
gerdan, в Mar 4 2009, 09:26 PM, написа:
Благодаря, радвам се че ти харесва!
Кучката е пра пра внучка/по бащина линия/ на Шаро Пепелянновия и на още едно предизвикващо много дискусии куче, но със сигурност харесващо се на повечето любители на породата-основоположник на развъдната дейност на едни други хора!Ама ако почна да обяснявам ще се появят всезнайковци да обясняват как може това и как онова!
А бе всъщност, аз какво съм виновен че някои хора наричат кучето ни Каракачанско а други Българско овчарско - става въпрос за Китан!
не им обръщаи внимание те по този начин си осигуряват ниша на пазара за да търгуват своите си
кучето си личи от пръв поглед че е добро
а по въпроса за бок или кк всички са български но в много от наричаните БОК преобладават примеси

БОК произлизат от - омелезени и тунинговани Каракачански кучета
МОДЕРАТОРИТЕ КОЛКО И ДА ПРИКРИВАТ ИСТИНАТА ТЯ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ
С БОК СЕ ОЛИЦЕТВОРЯВАТ МЕЛЕЗИТЕ !!!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +