W.A.S.P., в Apr 16 2009, 07:14 AM, написа:
SHOMBA, в Apr 16 2009, 06:34 AM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в Apr 15 2009, 06:53 PM, написа:
НИЩО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША ВЪВ ФОРУМА,ДАНО ВСИЧКИ СЕ ПОЧУСТВАТ ПО-ДОБРЕ
ДИСКРИМИНАЦИЯТА ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА СИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА УБИДА,ИСТИНАТА ПОРАЖДАЛА УМРАЗА...............
............ЩЕ ПОМОЛЯ ,ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ ВСИЧКИ МОЙ ПОСТОВЕ И СНИМКИ ДО СЕГА
Няма да е голяма загубата и в двата случая, ако не пишеш или ако те изстрият,кой му се чете глупости и обиди?Дано си разбрал,че голямото ти "АЗ"ще ти изиграе лоша шега.

Ако искаш не ми отговаряи , ако някои ще ти се кара после, но си помисли за теб , харесва ли това дередже
Aйде няма ли да ми отговориш?
Несе крий,а кажи две думи да разберат хората че си човек на място,а не поредната пешка
Млади момко-госпожице/жо,всички в този живот сме пешки,но никога не омаловажавай пешките,при един добър и правилен ход те могат да станат и царица и т.н.По-същество,аз винаги стоя зад стореното и казаното от мен,никога не се крия и не-бягам от одговорност.
Прав/ва си,все още не съм взел страна, поради простата причина,че съм много търпелив и внимателен,но това не значи ,че съм страхлив и безотговорен.С този мой въпрос към теб ще се опитам да ти отговоря на по-горе зададените въпроси.Въпрос,Ти би ли съборил/ла старата къща преди да построиш новата?Аз не бих.Предполагам,че ме питаш за УС, не за събрание,питай на лични какво точно те интересува и ще ти отговоря.Жив/ва и здрав/ва...