Фотогалерия на БОК
Публикувано: 03 June 2009 - 03:58 PM
Уважаеми колеги и приятели на овчарското куче.
Изложбата в с.Грашево ще се проведе в събота /06.06/ от 11 часа в селото.
С.Грашево се намира на 12 км над Велинград посока Доспат. Изложбата се провежда под егидата на кмета на с.Грашево и НК БОК.
Очакваме ви в един изключително красив район.
С.Грашево се намира на 12 км над Велинград посока Доспат. Изложбата се провежда под егидата на кмета на с.Грашево и НК БОК.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 June 2009 - 04:06 PM
Традиционната изложба на българско овчарско куче в гр.Варна ще се състои на 14.06.2009 /неделя/ от 10:30 ч на Пантеона в Морската градина с изключително богат награден фонд. Очакваме много силно участие от цялата страна. Такса за участие - 10 лева за първо и по 5 лева за всяко второ и следващо куче. Съдии - Емин Гичмен и Стефан Попов.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 08 June 2009 - 08:17 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в Jun 3 2009, 01:58 PM, написа:
Уважаеми колеги и приятели на овчарското куче.
Хубав краи ,хубави хора,няма ли да покажат снимки от изложбата,класиране ,награди?
Публикувано: 08 June 2009 - 11:26 PM

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 09 June 2009 - 05:26 PM
Драги приятели на ОВЧАРСКОТО КУЧЕ! В събота в гр. Попово от 10ч. ще се проведе национална изложба САС на всички породи с усилено участие на българските!!! Организатор на изложбата е Киноложко дружество гр. Попово под егидата на БРФК!!! Мястото на провеждане е Ловния дом!!! Нека всички знаят, че това традиционно, е една от най-силните и интересни изложби от календара на Федерацията!!!

Публикувано: 09 June 2009 - 05:37 PM
Уважаеми, приятели на БЪЛГАРСКОТО ОВЧАРСКО КУЧЕ! В неделя в гр. Варна се провежда една от най-хубавите специалки на НК БОК организирана от клуба в гр. Варна!!! Изложбата ще се проведе в Морската Градина на Пантеона от 10 00ч. Имам честта и удоволствието да поканя клубовете от Добрич, Шумен, Силистра и Бургас, кокто и всички останали от регионалните клубове в страната разбира се членуващи и признаващи БРФК и НК БОК! Останалите също са добре дошли и могат да получат грамотна оценка от хабилитирани съдии на FCI и БРФК. Уцито не ни интересува!!!

Публикувано: 11 June 2009 - 01:07 PM
Публикувано: 12 June 2009 - 02:00 PM
Да питам и тук.Аз съм абсолютен лаик и за това моля за извинение,но съвсем се обърках вече с тия форуми и непрекъснатите спорове между вас относно КК и БОК.Е та въпросът ми е следния,подариха ми куче което в момента е на 7 месеца,женска,какво е кучето БОК или КК? Умишлено не казвам за какво ми го дадоха.