Фотогалерия на БОК
Публикувано: 06 July 2009 - 09:49 PM
P.S. До Иван Димитров - Бате Иване, не толерирай книжните тигри от форума, които още не са дали нищо съществено на породата. Те и без това са далеч от FCI, БРФК и НК БОК. А това е остта на трите организации, които могат да направят и трябва да го сторят нещо за тази порода.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 06 July 2009 - 10:18 PM
Di Matoro, в Jul 6 2009, 09:06 PM, написа:
Нямат големи разлики тъй, че спокойно може да се побратимиме

Ще ти отговори, ама на Куково лято. Човекът твори - произвежда кучета, няма да се занимава с книжни тигри като нас.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 July 2009 - 02:20 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 10:49 PM, написа:
P.S. До Иван Димитров - Бате Иване, не толерирай книжните тигри от форума, които още не са дали нищо съществено на породата. Те и без това са далеч от FCI, БРФК и НК БОК. А това е остта на трите организации, които могат да направят и трябва да сторят нещо за тази порода.
Трябва ама защо не го правят? Не могат или не искат?
Публикувано: 07 July 2009 - 09:15 PM
W.A.S.P., в Jun 29 2009, 07:16 PM, написа:
Развъдник "Тинко Хаус" ,регистриран в международната федереция по кинология FCI и в БРКС.Собственик Тинчо Младенов,град Лом.
На това попаднах съвсем случайно

Публикувано: 07 July 2009 - 09:38 PM
Публикувано: 07 July 2009 - 09:40 PM
haghlander, в Jul 7 2009, 12:20 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 10:49 PM, написа:
P.S. До Иван Димитров - Бате Иване, не толерирай книжните тигри от форума, които още не са дали нищо съществено на породата. Те и без това са далеч от FCI, БРФК и НК БОК. А това е остта на трите организации, които могат да направят и трябва да сторят нещо за тази порода.
Трябва ама защо не го правят? Не могат или не искат?
Брееее, щом ще раздаваш се редим на опашка , аз даже ще си го и купя!!!
Публикувано: 07 July 2009 - 09:40 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 08:49 PM, написа:
.................................................................................
.....................Такъв бум на качество не съм имал от години. Разбира се вече съм обещал на водещи радетели на породата някои от кутретата. На 1-о място слагам Евтим Стамболов - Ефти, като един от пионерите в овчарското куче - човек, който е пораснал с тези кучета високо в планината още от времето на ТКЗС-то. Това беше по времето, когато по-голямата част от днешните специалисти не само не бяха чули за овчарско куче, "каракацан", "горан" и не знам какъв си още "ан", но и не знаеха кучето колко крака има. Обещал съм и на Коцето в Момчиловци, във Варна, Бургас, Пловдив, Ихтиман, София, Троян и, разбира се, ще оставя в Пазарджик и околните села............................................................................
....................
Чувстваме се пренебрегнати,за Добрич няма ли да има поне един изстърсак?За нашите любители,да ги завъдят и те.

Ако решиш,аз мога да взема едно,ама имам специално искане,да е потомък на едно твое куче,от специалните,което ще ти покажа.

Публикувано: 07 July 2009 - 10:30 PM
zhel, в Jul 7 2009, 08:40 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 08:49 PM, написа:
................................................................................
.
.....................Такъв бум на качество не съм имал от години. Разбира се вече съм обещал на водещи радетели на породата някои от кутретата. На 1-о място слагам Евтим Стамболов - Ефти, като един от пионерите в овчарското куче - човек, който е пораснал с тези кучета високо в планината още от времето на ТКЗС-то. Това беше по времето, когато по-голямата част от днешните специалисти не само не бяха чули за овчарско куче, "каракацан", "горан" и не знам какъв си още "ан", но и не знаеха кучето колко крака има. Обещал съм и на Коцето в Момчиловци, във Варна, Бургас, Пловдив, Ихтиман, София, Троян и, разбира се, ще оставя в Пазарджик и околните села............................................................................
....................
Чувстваме се пренебрегнати,за Добрич няма ли да има поне един изстърсак?За нашите любители,да ги завъдят и те.

Ако решиш,аз мога да взема едно,ама имам специално искане,да е потомък на едно твое куче,от специалните,което ще ти покажа.

Абе може и да е чрез 3-ти братовчед на дядото, но 100% ще е потомък на кучето за което говориш.

А за Добрич няма, вие там сте близо до Румъния и затова ще въдите буковини.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 08 July 2009 - 07:21 AM
zhel, в Jul 7 2009, 08:15 PM, написа:
Развъдник "Тинко Хаус" ,регистриран в международната федереция по кинология FCI и в БРКС.Собственик Тинчо Младенов,град Лом.

Да върви по добре продажбата на баламите е целта

Публикувано: 08 July 2009 - 10:36 AM
W.A.S.P., в Jul 8 2009, 06:21 AM, написа:

Развъдниците са регистрирани в FCI докато са били още членове на НК БОК.
В момента те фигурират в регистрите на МФК, но колко са лигитимни може да кажат само от БРФК.
Но сама по себе си тази обява показва какво е положението с тези кучета в България - Пълна каша

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 08 July 2009 - 11:05 AM
vano, в Jul 8 2009, 08:36 AM, написа:
W.A.S.P., в Jul 8 2009, 06:21 AM, написа:

Развъдниците са регистрирани в FCI докато са били още членове на НК БОК.
В момента те фигурират в регистрите на МФК, но колко са лигитимни може да кажат само от БРФК.
Но сама по себе си тази обява показва какво е положението с тези кучета в България - Пълна каша
Това са едни търговци само, нищо повече. А и големи безхаберници.
Публикувано: 08 July 2009 - 11:38 AM
W.A.S.P., в Jul 8 2009, 08:21 AM, написа:
zhel, в Jul 7 2009, 08:15 PM, написа:

Явно човека има регистриран развъдник, възможно е да има и друга порода кучета и да членува в клуб по порода към БРФК.
Но не е коректно да използваш името на FCI, за да продаваш произведеното в UCI.
Публикувано: 08 July 2009 - 01:44 PM

Sel gecher kum kalar