Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#8141 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 July 2009 - 09:49 PM

Страшен форум се получи - няма що! Я по-добре за тези, които наистина обичат овчарското куче на България малко развъдна информация: в момента имам 58 кутрета по Златковия Мечо, т.е. по Беловския Мурад и 11 по Горан, т.е. по стария Генчо от Костенец. Такъв бум на качество не съм имал от години. Разбира се вече съм обещал на водещи радетели на породата някои от кутретата. На 1-о място слагам Евтим Стамболов - Ефти, като един от пионерите в овчарското куче - човек, който е пораснал с тези кучета високо в планината още от времето на ТКЗС-то. Това беше по времето, когато по-голямата част от днешните специалисти не само не бяха чули за овчарско куче, "каракацан", "горан" и не знам какъв си още "ан", но и не знаеха кучето колко крака има. Обещал съм и на Коцето в Момчиловци, във Варна, Бургас, Пловдив, Ихтиман, София, Троян и, разбира се, ще оставя в Пазарджик и околните села. Пък нека на някой да са му "чисти". Аз просто добре познавам произхода на кучетата си в дълбочина и не се притеснявам, а и всички по-стари радетели и развъдчици го знаят, тъй като нищо от никой не съм крил. Поздрави на всички, които могат да бъдат човеци, а и искрени приятели на породата.

P.S. До Иван Димитров - Бате Иване, не толерирай книжните тигри от форума, които още не са дали нищо съществено на породата. Те и без това са далеч от FCI, БРФК и НК БОК. А това е остта на трите организации, които могат да направят и трябва да го сторят нещо за тази порода. 
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#8142 Потребителят е офлайн   Di Matoro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2009 - 10:06 PM

Г-н Попон нямали да ни разкажете нещо за БОК. Нямали да регнем БОК, като подтип на Буковина. Отговорете г-н Прецедател на НК БОК!
Нямат големи разлики тъй, че спокойно може да се побратимиме :me_065:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8143 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2009 - 10:18 PM

Показване на мнениетоDi Matoro, в Jul 6 2009, 09:06 PM, написа:

Г-н Попон нямали да ни разкажете нещо за БОК. Нямали да регнем БОК, като подтип на Буковина. Отговорете г-н Прецедател на НК БОК!
Нямат големи разлики тъй, че спокойно може да се побратимиме :me_065:

Ще ти отговори, ама на Куково лято. Човекът твори - произвежда кучета, няма да се занимава с книжни тигри като нас.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#8144 Потребителят е офлайн   haghlander Икона

Публикувано: 07 July 2009 - 02:20 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 10:49 PM, написа:

Страшен форум се получи - няма що! Я по-добре за тези, които наистина обичат овчарското куче на България малко развъдна информация: в момента имам 58 кутрета по Златковия Мечо, т.е. по Беловския Мурад и 11 по Горан, т.е. по стария Генчо от Костенец. Такъв бум на качество не съм имал от години. Разбира се вече съм обещал на водещи радетели на породата някои от кутретата. На 1-о място слагам Евтим Стамболов - Ефти, като един от пионерите в овчарското куче - човек, който е пораснал с тези кучета високо в планината още от времето на ТКЗС-то. Това беше по времето, когато по-голямата част от днешните специалисти не само не бяха чули за овчарско куче, "каракацан", "горан" и не знам какъв си още "ан", но и не знаеха кучето колко крака има. Обещал съм и на Коцето в Момчиловци, във Варна, Бургас, Пловдив, Ихтиман, София, Троян и, разбира се, ще оставя в Пазарджик и околните села. Пък нека на някой да са му "чисти". Аз просто добре познавам произхода на кучетата си в дълбочина и не се притеснявам, а и всички по-стари радетели и развъдчици го знаят, тъй като нищо от никой не съм крил. Поздрави на всички, които могат да бъдат човеци, а и искрени приятели на породата.

P.S. До Иван Димитров - Бате Иване, не толерирай книжните тигри от форума, които още не са дали нищо съществено на породата. Те и без това са далеч от FCI, БРФК и НК БОК. А това е остта на трите организации, които могат да направят и трябва да сторят нещо за тази порода.

Трябва ама защо не го правят? Не могат или не искат?

#8145 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 09:15 PM

Показване на мнениетоW.A.S.P., в Jun 29 2009, 07:16 PM, написа:

Отг:ПРЕДСТАВЯНЕ НА РАЗВЪДНИЦИ 2 Дни, 21 Часове Карма: 3
Развъдник "Тинко Хаус" ,регистриран в международната федереция по кинология FCI и в БРКС.Собственик Тинчо Младенов,град Лом.

На това попаднах съвсем случайно :smile: някой компетентен би ли го коментирал

:ab_041: Няма ги компетенциите :tb_195:

#8146 Потребителят е офлайн   nasrum Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 09:38 PM

Показване на мнениетоdicsan, в Jun 29 2009, 12:43 PM, написа:

Какво е това куче?

#8147 Потребителят е офлайн   nasrum Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 09:40 PM

Показване на мнениетоhaghlander, в Jul 7 2009, 12:20 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 10:49 PM, написа:

P.S. До Иван Димитров - Бате Иване, не толерирай книжните тигри от форума, които още не са дали нищо съществено на породата. Те и без това са далеч от FCI, БРФК и НК БОК. А това е остта на трите организации, които могат да направят и трябва да сторят нещо за тази порода.

Трябва ама защо не го правят? Не могат или не искат?

Брееее, щом ще раздаваш се редим на опашка , аз даже ще си го и купя!!!

#8148 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 09:40 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 08:49 PM, написа:

................................................................................
.................................................................................
.....................Такъв бум на качество не съм имал от години. Разбира се вече съм обещал на водещи радетели на породата някои от кутретата. На 1-о място слагам Евтим Стамболов - Ефти, като един от пионерите в овчарското куче - човек, който е пораснал с тези кучета високо в планината още от времето на ТКЗС-то. Това беше по времето, когато по-голямата част от днешните специалисти не само не бяха чули за овчарско куче, "каракацан", "горан" и не знам какъв си още "ан", но и не знаеха кучето колко крака има. Обещал съм и на Коцето в Момчиловци, във Варна, Бургас, Пловдив, Ихтиман, София, Троян и, разбира се, ще оставя в Пазарджик и околните села............................................................................
....................

Чувстваме се пренебрегнати,за Добрич няма ли да има поне един изстърсак?За нашите любители,да ги завъдят и те. :ab_041:
Ако решиш,аз мога да взема едно,ама имам специално искане,да е потомък на едно твое куче,от специалните,което ще ти покажа. :tb_195: Пък не знам,може и да нямаш от него.От друго не искам.

#8149 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 10:30 PM

Показване на мнениетоzhel, в Jul 7 2009, 08:40 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 08:49 PM, написа:

................................................................................
.
.....................Такъв бум на качество не съм имал от години. Разбира се вече съм обещал на водещи радетели на породата някои от кутретата. На 1-о място слагам Евтим Стамболов - Ефти, като един от пионерите в овчарското куче - човек, който е пораснал с тези кучета високо в планината още от времето на ТКЗС-то. Това беше по времето, когато по-голямата част от днешните специалисти не само не бяха чули за овчарско куче, "каракацан", "горан" и не знам какъв си още "ан", но и не знаеха кучето колко крака има. Обещал съм и на Коцето в Момчиловци, във Варна, Бургас, Пловдив, Ихтиман, София, Троян и, разбира се, ще оставя в Пазарджик и околните села............................................................................
....................

Чувстваме се пренебрегнати,за Добрич няма ли да има поне един изстърсак?За нашите любители,да ги завъдят и те. :ab_041:
Ако решиш,аз мога да взема едно,ама имам специално искане,да е потомък на едно твое куче,от специалните,което ще ти покажа. :tb_195: Пък не знам,може и да нямаш от него.От друго не искам.

Абе може и да е чрез 3-ти братовчед на дядото, но 100% ще е потомък на кучето за което говориш. :ab_041: :ab_041: :ab_041:

А за Добрич няма, вие там сте близо до Румъния и затова ще въдите буковини. :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#8150 Потребителят е офлайн   valchan73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 10:56 PM

Показване на мнениетоnasrum, в Jul 7 2009, 07:38 PM, написа:

Показване на мнениетоdicsan, в Jun 29 2009, 12:43 PM, написа:

Какво е това куче?

шарено
User's Signature

Sel gecher kum kalar

#8151 Потребителят е офлайн   nasrum Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 11:01 PM

А какво е това куче?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#8152 Потребителят е офлайн   W.A.S.P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 07:21 AM

Показване на мнениетоzhel, в Jul 7 2009, 08:15 PM, написа:

Развъдник "Тинко Хаус" ,регистриран в международната федереция по кинология FCI и в БРКС.Собственик Тинчо Младенов,град Лом.

Те уж членуват в UCI а регестрират развъдници в FCI :smile:
Да върви по добре продажбата на баламите е целта :ab_041:

#8153 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 10:36 AM

Показване на мнениетоW.A.S.P., в Jul 8 2009, 06:21 AM, написа:

Развъдниците са регистрирани в FCI докато са били още членове на НК БОК.
В момента те фигурират в регистрите на МФК, но колко са лигитимни може да кажат само от БРФК.

Но сама по себе си тази обява показва какво е положението с тези кучета в България - Пълна каша
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#8154 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 11:05 AM

Показване на мнениетоvano, в Jul 8 2009, 08:36 AM, написа:

Показване на мнениетоW.A.S.P., в Jul 8 2009, 06:21 AM, написа:

Развъдниците са регистрирани в FCI докато са били още членове на НК БОК.
В момента те фигурират в регистрите на МФК, но колко са лигитимни може да кажат само от БРФК.

Но сама по себе си тази обява показва какво е положението с тези кучета в България - Пълна каша

Това са едни търговци само, нищо повече. А и големи безхаберници.

#8155 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 08 July 2009 - 11:38 AM

Показване на мнениетоW.A.S.P., в Jul 8 2009, 08:21 AM, написа:

Показване на мнениетоzhel, в Jul 7 2009, 08:15 PM, написа:

Явно човека има регистриран развъдник, възможно е да има и друга порода кучета и да членува в клуб по порода към БРФК.
Но не е коректно да използваш името на FCI, за да продаваш произведеното в UCI.

#8156 Потребителят е офлайн   kincho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 12:09 PM

ето малко снимки и от овчеполциПрикачена снимкаПрикачена снимка.jpg]Прикачена снимка___174.jpg]

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#8157 Потребителят е офлайн   kincho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 12:12 PM

мечоПрикачена снимка

#8158 Потребителят е офлайн   kincho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip