Фотогалерия на БОК
Публикувано: 15 July 2009 - 11:26 AM
Привет на всички,
Отдавна не съм влизала в сайта, но сега виждам, че острият тон продължава да съществува в дискусийте. Нека всички бъдем по-позитивни и да се радваме на нашите любимци.
Мисля, че дойде момента в който трябва да потърся съпруга за младежа :-)))))))) Хихихиииииииииии, не е красавец, но става и може да се получат хубави дечицааааааааа :-)))))))))))))))))))). Сега е на 2 и 2 месеца.
Отдавна не съм влизала в сайта, но сега виждам, че острият тон продължава да съществува в дискусийте. Нека всички бъдем по-позитивни и да се радваме на нашите любимци.
Мисля, че дойде момента в който трябва да потърся съпруга за младежа :-)))))))) Хихихиииииииииии, не е красавец, но става и може да се получат хубави дечицааааааааа :-)))))))))))))))))))). Сега е на 2 и 2 месеца.
Публикувано: 19 July 2009 - 10:06 PM
Цитат(Di Matoro @ Jul 19 2009, 07:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами разкажи, как гледаха на вас . Кво коментираха румънците за нашите кучета и т.н. абе всичко ако имаш желание 
Сега само със снимки ,утре коментарите.
Чака ме си реда
Публикувано: 21 July 2009 - 01:16 PM
Цитат(Taro-68 @ Jul 19 2009, 09:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Румънско Овчарско Куче-КОРБ,в превод "черен гарван". Специално това куче е купено от България.Така каза собственика му.В най скоро време ще бъде регистрирано като румънска порода.
Туй "РУМЪНСКО ОВЧАРКО КУЧЕ - КОРБ" или "ЧЕРЕН ГАРВАН" много ми
мяза на Стефан Поповия МЕЧО бре!
Публикувано: 22 July 2009 - 09:34 AM
Цитат(TORMENTOR @ Jul 21 2009, 12:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Румънско Овчарско Куче-КОРБ,в превод "черен гарван". Специално това куче е купено от България.Така каза собственика му.В най скоро време ще бъде регистрирано като румънска порода.
Това куче също беше в румъния на изложба,явно лентата не е стигнала за него нищо,че първо влезе във ринга,
и е Българско от Добрич,да не си помислите че е черен гарван там ли какво беше най новата им порода.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 23 July 2009 - 12:28 PM
Цитат(SHOMBA @ Jul 22 2009, 08:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(TORMENTOR @ Jul 21 2009, 12:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това куче също беше в румъния на изложба,явно лентата не е стигнала за него нищо,че първо влезе във ринга,
и е Българско от Добрич,да не си помислите че е черен гарван там ли какво беше най новата им порода.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +