zhel, в Jul 9 2009, 11:11 AM, написа:
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 19 July 2009 - 10:06 PM
Цитат(Di Matoro @ Jul 19 2009, 07:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами разкажи, как гледаха на вас . Кво коментираха румънците за нашите кучета и т.н. абе всичко ако имаш желание 
Сега само със снимки ,утре коментарите.
Чака ме си реда
Публикувано: 21 July 2009 - 01:16 PM
Цитат(Taro-68 @ Jul 19 2009, 09:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Румънско Овчарско Куче-КОРБ,в превод "черен гарван". Специално това куче е купено от България.Така каза собственика му.В най скоро време ще бъде регистрирано като румънска порода.
Туй "РУМЪНСКО ОВЧАРКО КУЧЕ - КОРБ" или "ЧЕРЕН ГАРВАН" много ми
мяза на Стефан Поповия МЕЧО бре!
Публикувано: 22 July 2009 - 09:34 AM
Цитат(TORMENTOR @ Jul 21 2009, 12:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Румънско Овчарско Куче-КОРБ,в превод "черен гарван". Специално това куче е купено от България.Така каза собственика му.В най скоро време ще бъде регистрирано като румънска порода.
Това куче също беше в румъния на изложба,явно лентата не е стигнала за него нищо,че първо влезе във ринга,
и е Българско от Добрич,да не си помислите че е черен гарван там ли какво беше най новата им порода.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 23 July 2009 - 12:28 PM
Цитат(SHOMBA @ Jul 22 2009, 08:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Това куче също беше в румъния на изложба,явно лентата не е стигнала за него нищо,че първо влезе във ринга,
и е Българско от Добрич,да не си помислите че е черен гарван там ли какво беше най новата им порода.

Публикувано: 23 July 2009 - 01:27 PM
Цитат(valchan73 @ Jul 23 2009, 11:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
шомба такива имаше ли в румьнско
Не,Вълчане нямаше,не са решили не са имали.В България всичко що е за пари се продава,Двете буковини и гарвана са купени от България,но са регистрирани като Румънски.Имаше предложение да закупят женско куче от куб Добрич от Румънец,но объркал хората търговци,Добричкия клуб е беден,но сплотен и непродаваем.Клубът който първи излезе макар и в Румъния да покаже,че като БОК на Балканите НЯМА,нищо,че сме в 11-та глуха.То е благодарение на нашите "мъже" които не могат да решат кой е по-по най.Една птичка пролет не прави,докато клубовете като Добрич не станат 28,сещайте се защо двадесет и осем,проблема с БОК ще си е все един и същ.Втори път ходя на Румънска изложба ,но съм очарован от организацията и начинът на съдийстване.За по малко от пет часа бяха отсъдени над 410 кучета по-каталог.
Задавам въпрос,кога в България ще се случи това??

Публикувано: 23 July 2009 - 01:38 PM
Първо въобще не е виждал румънско куче,второ ,прочел е само заглавието на стандарта им и веднага били едно и също с нашия.Къде четеш бе Седефчев и в стандарта е написано ,че не е същото??Две години ме карат румънците да им съдя и буковината по изложбите,нямат нищо общо по между си, освен ,че са черно бели,но от къде ще знае интригант ,който пише за едната интрига?
тожа са тжои думи лаика ,скорошни
я ми обиасни сега колко точно са различни ,обиасни ина момчетата дето от стандарти неразбират маи
евтинчо ,стефан има педесе и осем сега ...кои продава породата ? ААА? ? аиде помогнете им и със гарвана
Ше кажиш са рода - мамаа им стара... 
тожа са тжои думи лаика ,скорошни
я ми обиасни сега колко точно са различни ,обиасни ина момчетата дето от стандарти неразбират маи
евтинчо ,стефан има педесе и осем сега ...кои продава породата ? ААА? ? аиде помогнете им и със гарвана
Цитат(SHOMBA @ Jul 22 2009, 08:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +