Цитат
Виж сега Петко,няма никакво значение кой на кого и как е продал,подарил ,заменил т.н. Шомбата казва ,че в България всичко можело да се купи с пари ,донякъде е прав,но къде по света не е така
има ,има първо винаги са сприагали каракачанкаджиите за продажници ,защото освен автентичниа му вид се опитват да запазиат и името му ,ако се окаже че кучета са продадени от бокчии тези дето се пишат патриоти наричт другите продажници ,ще е доста лицемерно
Цитат
И не се тревожи за патриотизма на другите,патриоти по форумите с лопатата да ги ринеш,само че като стане въпрос за дела ,все едно е да търсиш игла в купа сено!
та ако е верно чии дела са апатриотични?
Цитат
Лошото в случая е ,че по-голямата част от развъдчиците произвеждат и продават на килограм на всеки появил се със сто-двеста лева в ръка без даже да се поинтерисува къде отива иза какво ще се използва това куче. Може би около 70% от кучетата произведени в България,било то БОК или КК ,са без всякакъв документ за произход и маркировка.
.намери ми едно куче от ."на кеневчев"(наи-големиа продажник)за което да незнае куде е отишло? и също така във румуниа продадено от него? .аз ти гарантирам че има поне десетки във стада български
Цитат
Да прав си ...,ще ходим всяка година на изложба в Румъния с БОК,пожелавам и на КК да отиде на изложби в чужбина и да събуди такъв интерес от страна на домакини и гости от други държави както Българското Овчарско Куче го направи тази година на ЦАЦИБ-Констанца
мдаа,друго имах впредвид ,мислаи си даже че ме разбра ,ок така да е ,но на да бе вземеш да ходиш да покавзаш Буковинско Овчарско Куче дето се срещало дори и в ниакои части на бг