най-накрая нещо малко и хубаво да се види тука живо и здраво да ти е кутрето
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 01 November 2009 - 08:02 PM
най-накрая нещо малко и хубаво да се види тука живо и здраво да ти е кутрето
Публикувано: 01 November 2009 - 08:03 PM
Pаck то това е факт отдавна сега ли го разбра
Публикувано: 01 November 2009 - 08:36 PM
явно двете снимки които постояно пуска са му омръзнали и на него

Публикувано: 01 November 2009 - 10:37 PM
явно двете снимки които постояно пуска са му омръзнали и на него

Дано да не му е омръзнала и третата,а ТИ си гледкаи мачовете и не се занимавай с кучета!
Публикувано: 05 November 2009 - 11:30 PM
Публикувано: 06 November 2009 - 09:15 AM
това е динския караман син на беловския мурат и калуда произведен от Петьо Шарков от Овчеполци и вече не е между живите
Публикувано: 06 November 2009 - 11:37 AM
това е динския караман син на беловския мурат и калуда произведен от Петьо Шарков от Овчеполци и вече не е между живите
Този Мурат за когото говориш не е ли от село Радоил близо до Белово ? Ако е това куче за което си мисля последно го видях преди 8 години, невероятно куче
Публикувано: 06 November 2009 - 12:35 PM
И слепеца усеща хубавото,а завистника никога не го признава,защото не е негово.
Ето нещо и от мен,по-линия на Искър,поколенията на Искър доказаха,че са истински овчарски кучета-по
стадата.Хасково е причината да имаме тези прекрасни кучета,а не безизвестния Чилик в нашите среди е
гл.виновник,на когото аз лично благодаря,а съм сигорен, че и всички от клуб БОК гр.Добрич ще ме подкрепят.
Следващата спирка на клуба е Разлог и Банско.Вече работим с тяхни кучета и лично аз съм мн.доволен.
На всички радетели на породата желая дълъг живот и здраве,в тази кризистна ситоация е момента да покажем колко много обичаме породата си
, и ,че за нищо на света няма да я предадем. 
Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 06 November 2009 - 12:35 PM
Този Мурат за когото говориш не е ли от село Радоил близо до Белово ? Ако е това куче за което си мисля последно го видях преди 8 години, невероятно куче
НЕБЕЛОВСКИЯ МУРАТ СИБЕШЕ НА М ЯНАКИЕВ ОТ БЕЛОВО
Публикувано: 06 November 2009 - 02:37 PM
И слепеца усеща хубавото,а завистника никога не го признава,защото не е негово.
Ето нещо и от мен,по-линия на Искър,поколенията на Искър доказаха,че са истински овчарски кучета-по
стадата.Хасково е причината да имаме тези прекрасни кучета,а не безизвестния Чилик в нашите среди е
гл.виновник,на когото аз лично благодаря,а съм сигорен, че и всички от клуб БОК гр.Добрич ще ме подкрепят.
Следващата спирка на клуба е Разлог и Банско.Вече работим с тяхни кучета и лично аз съм мн.доволен.
На всички радетели на породата желая дълъг живот и здраве,в тази кризистна ситоация е момента да покажем колко много обичаме породата си
, и ,че за нищо на света няма да я предадем. 
Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 06 November 2009 - 11:32 PM
[/quote]Абе шомба говори по разбрано че трудно щете разберат хората какво искаш да кажеш.Нищо неразбрах за безизвестия Чилик?
[/quote
Тигърчо,къде прочете бесизвестният Чилик,пропуснал си нето.(не безизвестният).Няма човек от наашите среди/кучкарите/който да не познава Чилика.Няма човек от Добричкия клуб който да не знае,че Чилика е дал много на нашия клуб,говорим за кучета. Що си мислиш,че ти като не си разбрал и другите не са разбрали. Няма как да ти говоря по-разбрано по нета както си ми писъл по-горе,затова ти го написах по-разбрано.Стана ли ти ясно сега?
Знам,че си от Добрич,но явно си дълече от клубната работа. Питай ако още нещо те интерисува.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +