Фотогалерия на БОК
Публикувано: 05 November 2009 - 11:30 PM
Публикувано: 06 November 2009 - 09:15 AM
това е динския караман син на беловския мурат и калуда произведен от Петьо Шарков от Овчеполци и вече не е между живите
Публикувано: 06 November 2009 - 11:37 AM
това е динския караман син на беловския мурат и калуда произведен от Петьо Шарков от Овчеполци и вече не е между живите
Този Мурат за когото говориш не е ли от село Радоил близо до Белово ? Ако е това куче за което си мисля последно го видях преди 8 години, невероятно куче
Публикувано: 06 November 2009 - 12:35 PM
И слепеца усеща хубавото,а завистника никога не го признава,защото не е негово.
Ето нещо и от мен,по-линия на Искър,поколенията на Искър доказаха,че са истински овчарски кучета-по
стадата.Хасково е причината да имаме тези прекрасни кучета,а не безизвестния Чилик в нашите среди е
гл.виновник,на когото аз лично благодаря,а съм сигорен, че и всички от клуб БОК гр.Добрич ще ме подкрепят.
Следващата спирка на клуба е Разлог и Банско.Вече работим с тяхни кучета и лично аз съм мн.доволен.
На всички радетели на породата желая дълъг живот и здраве,в тази кризистна ситоация е момента да покажем колко много обичаме породата си
, и ,че за нищо на света няма да я предадем. 
Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 06 November 2009 - 12:35 PM
Този Мурат за когото говориш не е ли от село Радоил близо до Белово ? Ако е това куче за което си мисля последно го видях преди 8 години, невероятно куче
НЕБЕЛОВСКИЯ МУРАТ СИБЕШЕ НА М ЯНАКИЕВ ОТ БЕЛОВО
Публикувано: 06 November 2009 - 02:37 PM
И слепеца усеща хубавото,а завистника никога не го признава,защото не е негово.
Ето нещо и от мен,по-линия на Искър,поколенията на Искър доказаха,че са истински овчарски кучета-по
стадата.Хасково е причината да имаме тези прекрасни кучета,а не безизвестния Чилик в нашите среди е
гл.виновник,на когото аз лично благодаря,а съм сигорен, че и всички от клуб БОК гр.Добрич ще ме подкрепят.
Следващата спирка на клуба е Разлог и Банско.Вече работим с тяхни кучета и лично аз съм мн.доволен.
На всички радетели на породата желая дълъг живот и здраве,в тази кризистна ситоация е момента да покажем колко много обичаме породата си
, и ,че за нищо на света няма да я предадем. 
Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 06 November 2009 - 11:32 PM
[/quote]Абе шомба говори по разбрано че трудно щете разберат хората какво искаш да кажеш.Нищо неразбрах за безизвестия Чилик?
[/quote
Тигърчо,къде прочете бесизвестният Чилик,пропуснал си нето.(не безизвестният).Няма човек от наашите среди/кучкарите/който да не познава Чилика.Няма човек от Добричкия клуб който да не знае,че Чилика е дал много на нашия клуб,говорим за кучета. Що си мислиш,че ти като не си разбрал и другите не са разбрали. Няма как да ти говоря по-разбрано по нета както си ми писъл по-горе,затова ти го написах по-разбрано.Стана ли ти ясно сега?
Знам,че си от Добрич,но явно си дълече от клубната работа. Питай ако още нещо те интерисува.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 07 November 2009 - 10:27 AM
Аз мога да чета,но ти неможеш да пишеш небезизвестен е една дума,от там се бърка смисъла на изречението и тези безразборно сложени запетай трябва човек да гадае какво всъщност искаш да кажеш.
За клубната работа да те питам понеже съм далече.
Има ли НК БОК? Функционира ли и как?
Как правите общо събрание в НКБОК,като се събирате 4-5човека в с.Баня и ядете агне а другите членове на УС неса уведомени?
Може да съм дълече от клубната работа,но то е защота аз така съм преценил и това неми пречи да знам много повече работи от тези,които членуват и незнаят за какво става въпрос.Немога да участвам на изложби където се знае предварително кой е победител.

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 07 November 2009 - 10:54 AM
Аз мога да чета,но ти неможеш да пишеш небезизвестен е една дума,от там се бърка смисъла на изречението и тези безразборно сложени запетай трябва човек да гадае какво всъщност искаш да кажеш.
Как правите общо събрание в НКБОК,като се събирате 4-5човека в с.Баня и ядете агне а другите членове на УС неса уведомени?
Може да съм дълече от клубната работа,но то е защота аз така съм преценил и това неми пречи да знам много повече работи от тези,които членуват и незнаят за какво става въпрос.Немога да участвам на изложби където се знае предварително кой е победител.
Абе и аз не знам какава ви е клубната дейност нс да питам, пък белким ми кажеш:
Онзи ден Стефчо правеше някакъв циркаджълък по нова тв. Това не е важно. Важното е нещо друго. Питаха го водещите, защо породата не е призната. Той каза, че процедурата била много тежка. Ами като е много тежка как румънците, дето до онзи ден дори и опити не са правили за признаване, натапанчиха няколко породи в фци. За тях процедурата явно е лека . или просто румънците са бачкали, докато ние само сме се фъчкали.
И още нещо. Питаха го водещите имат ли документация, която е необходима за признаването на породата. Пърка Стефчо с мигли и полвин уста казва /ама твърдо/, че имали.
Абре стефчо, ако имахте нямаше да вкарваш в студиото кучета и да размахваш геги, ами щеше да отвориш чантата, да извадиш папките и да кажеш и те това ни е труда. Това е историята на кучето, това правя цял живот, направих го и само чакам да мине процедурата.
Цяла България те гледа бе, е-е-е-й! Сега беше момента да ги навреш всички в кучи г-з.
Публикувано: 07 November 2009 - 11:53 AM
Публикувано: 07 November 2009 - 02:59 PM
Абе и аз не знам какава ви е клубната дейност нс да питам, пък белким ми кажеш:
Онзи ден Стефчо правеше някакъв циркаджълък по нова тв. Това не е важно. Важното е нещо друго. Питаха го водещите, защо породата не е призната. Той каза, че процедурата била много тежка. Ами като е много тежка как румънците, дето до онзи ден дори и опити не са правили за признаване, натапанчиха няколко породи в фци. За тях процедурата явно е лека . или просто румънците са бачкали, докато ние само сме се фъчкали.
И още нещо. Питаха го водещите имат ли документация, която е необходима за признаването на породата. Пърка Стефчо с мигли и полвин уста казва /ама твърдо/, че имали.
Абре стефчо, ако имахте нямаше да вкарваш в студиото кучета и да размахваш геги, ами щеше да отвориш чантата, да извадиш папките и да кажеш и те това ни е труда. Това е историята на кучето, това правя цял живот, направих го и само чакам да мине процедурата.
Цяла България те гледа бе, е-е-е-й! Сега беше момента да ги навреш всички в кучи г-з.
Тя нашта порода е в тежка процедура вече 10-на години - откакто от едно куче направиха 3 и се нароиха организации и организацийки, все сме в тежка процедура.
Лошото е че към същата процедура са се засилили и другите ни две породи - гончето по-бързо, барака по-бавно. Вече имаме 3 клуба за гонче и 2 за барак.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 November 2009 - 03:29 PM
еми то щото гончето тича по-бързо затуй.
Те нека се потриват още и да лежат на измислени стари лаври пък после хептен ще издухат супата.
ей сега чета на едно място един като пише добре че влязахме в фци че да тръгнат нещата.
как ще тръгнат бе като влезлите в фци са същите които бяха и преди да влезем в фци. да не дойде фци с една тояга и да ни подкара към сериозната кинология.
Публикувано: 07 November 2009 - 07:13 PM
Публикувано: 07 November 2009 - 07:41 PM
Ти вярваш ли си в туй дето го пишеш. Щото на мен не ми се вярва. Ако всичко това го има БРФК защо чака да ги изпреварят румънците. Когато наште тръбяха, че имат всичко и просто чакат фци да приеме породата, румънците хал хабер си нямаха да регистират една каруца породи. да, ама те взеха че го направиха, а ние още чакаме. и ще ти кажа - ние нищо не чакаме, защото нищо нямаме.
тоя клуб НК за БОК има ли го, няма ли го един дявол знае. стефчо се пише за председател, в същото време брфк заявява, че тя управлява дейността в клуба което ще рече че тое под подчинението на брфк без да има собствено ръководство. половината от тия дето са в УС на клуба не знаят реално такива ли са или не са. в крайна сметка каква е истината: един човек-клуб или един клуб-фантазия.
онзи ден стефчо изтърси поредната глупост, че бок участвал в създаването на някаква румънска порода. че той туй като ако го изтъпани пред фци, която вече е признала съответната румънска порода трябва да знае, че посмъртно бок няма и не може да бъде призната. е заради ей такива изцепки и цепачи сме на тоя хал.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +