Фотогалерия на БОК
Публикувано: 08 November 2009 - 10:39 PM

На кой въпрос от горните ми отговори че невидях

Нее майтап това за плащането дето го каза

Какво да ти коментирам кучетата,като бараците ти заклещват овчарските

До онзи ден ревеше че никой нете защитавал от Балчев,но ти незаслужаваш защита,защото си си мишок

п.п.Аз те питах като човек че несъм разбрал какво искаш да напишеш,а ти реши да се правиш на мъж

Тигре що се палиш бре?Всичката помия дето я сипеш по мене е вярна ,не отричам ,че бараците ми заклещват овчарките това ,че съм мишок много ми хареса.Всичко ще се съглася със тебе само не ме прави по-пишман,както си се изразил по-горе.Ша са откажа и от УС за който се борих със нокти,само и само да ти угодя.Вярвам,че след тези признания ша ми простиш.По горе те питам що се палиш,но кой тигър не е страшен,книжния ама явно ти не си такъв.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 08 November 2009 - 11:04 PM

На кой въпрос от горните ми отговори че невидях

Нее майтап това за плащането дето го каза

Какво да ти коментирам кучетата,като бараците ти заклещват овчарските

До онзи ден ревеше че никой нете защитавал от Балчев,но ти незаслужаваш защита,защото си си мишок

п.п.Аз те питах като човек че несъм разбрал какво искаш да напишеш,а ти реши да се правиш на мъж

Тигре що се палиш бре?Всичката помия дето я сипеш по мене е вярна ,не отричам ,че бараците ми заклещват овчарките това ,че съм мишок много ми хареса.Всичко ще се съглася със тебе само не ме прави по-пишман,както си се изразил по-горе.Ша са откажа и от УС за който се борих със нокти,само и само да ти угодя.Вярвам,че след тези признания ша ми простиш.По горе те питам що се палиш,но кой тигър не е страшен,книжния ама явно ти не си такъв.

Публикувано: 09 November 2009 - 12:11 AM

На мен няма какво да угаждаш

А небезисвестия Чилик виж как бързо се е преорентирал и вече е в БКК за БОК

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 09 November 2009 - 09:23 AM

На мен няма какво да угаждаш

А небезисвестия Чилик виж как бързо се е преорентирал и вече е в БКК за БОК

Тигърчо,аз не те познавам знам,че си от Добрич от Ст. Диамандиев,нищо не пишеш за кучетата които си качил,къде прочете,че съм казъл,че не са твои?Само съм писъл,че ми харесва.Що се дразниш толкова за този прословут УС бре.
Всеки който прочете по-къкъв начин е станъл избора ще разбере,че не е редно,но ти явно целиш другото с това питане.
Всички разбраха,че съм маскара,нали това искаш.Стига си издребнявал и излей цялата си мъка наведнъж,тогава ще ти олекне. Не безизвестния Чилик да си ходи където ще,аз съм казъл,че където е колектива на клуб Добрич там ще съм и аз,а клубът за сега е на точното място в БРФК.А за изоставането не се притеснявай ти нали си напред.Пилците се броят на есен.

Публикувано: 09 November 2009 - 02:22 PM

Тигаре тоя много щеми отива на стадото ако нети трябва да доида го взема

Публикувано: 09 November 2009 - 04:44 PM

Тигаре тоя много щеми отива на стадото ако нети трябва да доида го взема

Публикувано: 14 November 2009 - 06:09 PM

"Тигре",още веднъж доказа ,че си книжен.Много добре умея да ровя за разлика от теб,но обичам да отстъпвам,щото както се казва "по-глупавия" винаги отстъпва.Присмяло се пукнатото на счупеното,става въпрос за запетайките дето ме учиш къде да ги поставям.Я се виж ти в по-горния си пост не си ли по-смешен,в предучилищна възръст знаят,че пред че,но се слага запетая.Още по-дълбоко мога да бръкна ако пожелаеш.

И от мен е дно мъжко

Публикувано: 16 November 2009 - 09:01 AM

"Тигре",още веднъж доказа ,че си книжен.Много добре умея да ровя за разлика от теб,но обичам да отстъпвам,щото както се казва "по-глупавия" винаги отстъпва.Присмяло се пукнатото на счупеното,става въпрос за запетайките дето ме учиш къде да ги поставям.Я се виж ти в по-горния си пост не си ли по-смешен,в предучилищна възръст знаят,че пред че,но се слага запетая.Още по-дълбоко мога да бръкна ако пожелаеш.

И от мен е дно мъжко

Пак ли почваш бре

Прав си,че несъм сложил запетай пред "че",но ако незнаех в горния пост,който го цитира нямаше да има

п.п.Спирам ненужната препирня,защото няма смисъл да отегчаваме хората.

Публикувано: 16 November 2009 - 09:42 AM
Що бе. То интересно. Особено туй с бъркането. Пък то сеиржии винаги има, тъй че давайте поне докато разберем на кого къде бърка Шомбата.
Публикувано: 16 November 2009 - 01:13 PM
[/quote]
Пак ли почваш бре

Прав си,че несъм сложил запетай пред "че",но ако незнаех в горния пост,който го цитира нямаше да има

За бъркането може да бъркаш на жена си или любовника си по- надълбоко,но не и на мен

п.п.Спирам ненужната препирня,защото няма смисъл да отегчаваме хората.
[/quote
Що си останал със впечатление,че съм приключил бре Книжний тигърчо?Вярно луд умора няма,тепърва ти предстои да разбереш колко съм луд.Ей да не мислиш,че те плаша, просто като дойда във Паскалево ще ти покажа някой от лудориите ми.Намекваш ми нещо за любовник и да имах влечение към мъжете небих те направил,щото си много кьощав.