Фотогалерия на БОК
Публикувано: 04 December 2009 - 05:35 PM
Публикувано: 04 December 2009 - 06:31 PM

Може ли малко данни за родословието на кучето?
Публикувано: 04 December 2009 - 09:19 PM
главата на кучето е породоопределяща , а вашето куче има нетипична глава за БОК. Когато колегата от Динката ви подарява или продава кученце то трябва да бъде произведено по правилата определени от FCI: протокол за заплождане плюс снимка ; протокол за оглед на новородени кученца и когато получиш кученцето си то трябва да бъде с ветеринарномедицински паспорт и родословна справка издадена от НК за БОК , защото гореспоменатия колега членува там.
ЗА ДА ЗАПАЗИМ БОК ЧИСТОПОРОДНО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ТЕЗИ НЕЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 04 December 2009 - 10:27 PM
главата на кучето е породоопределяща , а вашето куче има нетипична глава за БОК. Когато колегата от Динката ви подарява или продава кученце то трябва да бъде произведено по правилата определени от FCI: протокол за заплождане плюс снимка ; протокол за оглед на новородени кученца и когато получиш кученцето си то трябва да бъде с ветеринарномедицински паспорт и родословна справка издадена от НК за БОК , защото гореспоменатия колега членува там.
ЗА ДА ЗАПАЗИМ БОК ЧИСТОПОРОДНО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ТЕЗИ НЕЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ами,тези неща сега ги разбирам,че трябва да бъдат така,но аз и не се задълбочавам чак толкова в това дали всичко му е наред на кучето или не,когато го вземахме искахме такова куче,ползваме го по предназначение,живее със стока(крави) и много му се радваме.
п.п.Благодаря за изчерпателното пояснение,може ли да ми кажете какво какво прави главата на кучето ми нетипична?
Публикувано: 05 December 2009 - 12:11 AM
а-а-а, готин въпрос.
да прочетем умен и експертен отговор. Хайде експерте. на ход си.
Публикувано: 05 December 2009 - 12:43 AM
а-а-а, готин въпрос.
Гледаите кучета още няколко години и сама стигнете до отговора.

Публикувано: 05 December 2009 - 02:57 PM
а-а-а, готин въпрос.

Не,вижте,аз сериозно питам,защото нямам много представа,как точно трябва да изглежда,а вие сте първият който прави,какъвто и да е било коментар на мое куче,за това ако обичате ,моля да ми отговорите!
Публикувано: 05 December 2009 - 07:51 PM
а-а-а, готин въпрос.

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 05 December 2009 - 08:23 PM

Публикувано: 05 December 2009 - 09:22 PM
а-а-а, готин въпрос.

Не,вижте,аз сериозно питам,защото нямам много представа,как точно трябва да изглежда,а вие сте първият който прави,какъвто и да е било коментар на мое куче,за това ако обичате ,моля да ми отговорите!

1. Лоша лицевочерепна сходимост(преход между муцуна и глава,люлка).
2. Издадено чело(стоп).
3. Издадена теменна част на главата.
4. Отпуснат долен клепач на окото на снимката която виждам.
Публикувано: 05 December 2009 - 09:25 PM
а-а-а, готин въпрос.

испращаме ви едно работно куче с прекрасна глава.
Публикувано: 06 December 2009 - 12:46 AM
Караман "Шопов" син на Марко от Сара с. Семчиново